Aava

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Aava on elänyt kadulla koko ikänsä paikallisten pitäessä siitä huolta. Kun Romanian uusi tappolaki sai lainvoimansa paikalliset hätääntyivät Aavan ja sen lauman tulevaisuudesta ja pyysivät niille apua Magdalta. Koko lauma pääsi turvaan Magda´s Angels Placeen.

Aava on luonteeltaan hyvin sosiaalinen ja joka hieman energinen tyttö joka rakastaa ihmisen huomiota ja läsnäoloa eikä olisi millään malttanut olla pysyttelemättä poissa sylistä vaan änkesi väkisin koko ajan syliin saamaan huomiota. Aava jakaa häkkinsä 4 muun koiran kanssa, joiden kanssa on elänyt kadullakin samassa laumassa ja näyttää tulevan ongelmitta niiden kanssa toimeen. Se ei myöskään reagoinut millään naapurihäkin räyhääviin koiriin, katseli vain läheltä niin menoa ja lähti sitten touhuilemaan omiaan.

Aavalla on korkeutta n.50cm.

Aava on löytänyt oman kodin Saksasta marraskuussa 2013, toivotamme tytölle hyvää loppuelämää!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020