Amir

Amir

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 2006″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Amir on pelastettu kunnalliselta koiratarhalta. Alkuun Amir oli kovin jännittynyt ja surullinen poika. Amir kieltäytyi syömästä muutamina ensimmäisinä päivinä, ja kyyhötti hämmentyneenä tarhan nurkassa. Magda’s Angels Placessa Amir on saanut paljon rohkeuuta ja iloa olemukseena.

Pojan näkee usein juoksentelevan iloisena ulkoilualueella muiden koirakavereiden kanssa, ja tuleekin toisten koirien kanssa hienosti toimeen. Vaikka Amir ei ole enää aivan nuori, se innostuu ja lähtee mukaan nuorempien koirien haastaessa leikkiin.

Amir ei enää niin ujostele uusia ihmisiä kuin aluksi, vaan tulee uteliaana nuuskimaan jokaista tarhalla kävijää. Amir on alkanut hakeutua ihmisten seuraan, kunnallisen tarhan koettelemukset ja katuelämän muistot ovat pikkuhiljaa pyyhkiytymässä pojan mielestä kokonaan, ja poika onkin nyt valmiina matkaamaan omaan rakastavaan kotiin, jossa saisi opetella rauhassa kotikoiran elämää.

Korkeutta komealla Amirilla on n. 50cm.

Amir saapui hoitokotiin Suomeen 24.4.2015.

Amir sai oman kodin kesäkuussa 2016.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.