Grim

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]10.11.2012 Grimin saaman lahjoituksen turvin poika on päässyt turvaan kadulta ja odottelee nyt Magda´S Angels Placessa omaa rakastavaa kotia!

Grimin tarina sai ”alkunsa” eräänä syyskuisena iltana kun siskoni ilmoitti että heillä olisi kotona koiran paikka auki. Koiralle ei ollut muita vaatimuksia kuin että uros, pienehkö ja sellainen joka tulisi toimeen myös minun koirien kanssa koska tulisi olemaan meillä hoidossa ja meidän koirat taas välillä siskollani. Katarinalla oli heti kaksi ehdokasta jotka molemmat elivät kadulla ja sosiaalisuutensa vuoksi olisivat joka päivä vaarassa. Molempia koiria oltiin seurailtu jo pidemmän aikaan ruokintapaikoilla mutta toisesta koirasta oli vain saatavilla kuvia ja nämä kuvat nähtyään siskoni päättyi heti siihen koiraan.

Lokakuisena iltana olimme palaamassa tarhalta ja pysähdyimme matkalla ruokkimaan useassa eri paikassa olevia koiria kunnes pysähdyimme eräällä paikalla niin että poistuimme kaikki autosta. Samassa Katarina kertoi meitä kohti juoksevan pikkuisen pojan olevan se toinen ehdokas joka hänellä oli ollut mielessä siskolleni. Otin muutaman kuvan pojasta ja rapsuttelin sitä itku kurkussa, koira oli saanut ”kasvot” vihdoinkin. Teki niin pahaa jättää tämä koira ruokintapaikalle syömään jättämiämme ruokia, meillä ei ollut sillä hetkellä mitään mahdollisuutta ottaa poikaa mihinkään turvaan koska kaikki paikat tarhalla olivat tupaten täynnä. Itkua vääntäen yritin sopertaa muille että mikä hemmetti minä olen päättämään siskoni koirasta eli olisi pitänyt odottaa niin kauan että sisko olisi saanut myös toisesta kuvan ja saanut valita niiden välillä. Matka majapaikallemme oli todella sydäntä raastavaa kun koko sydän huusi palaamaan takaisin ja ottamaan poika turvaan. Kotiinlähtöpäivänä ajoimme vielä ko.paikan ohi mutta poikaa ei näkynyt missään. Kyynelsilmin toivoin pojan olevan vielä elossa ja lupasin tehdä kaikkeni että se saataisiin turvaan ja että löytäisin sille kodin. Katarinan jäädessä vielä Romaniaan hän jatkoi pojan ruokkimista ja seuraamista päivittäin.

Grim on iältään n.2 vuotias ja korkeutta sillä on n.40cm. Grim on hyvin energinen poika sekä hyvin hellyydenkipeä, laumassa jossa Grim elää on uroksia ja narttuja ja se näyttää tulevan siellä hyvin toimeen niiden kanssa. Jopa ruokaa syödään usean koiran kanssa sulassa sovussa samasta kasasta.

Grim sai oman kodin joulukuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020