Kuura

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Kuura on elänyt kadulla koko ikänsä paikallisten pitäessä siitä huolta. Kun Romanian uusi tappolaki sai lainvoimansa paikalliset hätääntyivät Kuuran ja sen lauman tulevaisuudesta ja pyysivät niille apua Magdalta. Koko lauma pääsi turvaan Magda´s Angels Placeen.

Kuura on luonteeltaan rauhallinen herra joka edelleen iästään huolimatta osaa pitää puolensa ruoan suhteen. Samalla kun se syö niin jokainen ääni saa sen murahtamaan kuin kertoen että tälle ruokakipolle ei ole kellään asiaa. Kuura jakaa häkkinsä saman lauman kanssa jonka kanssa on elänyt kadullakin ja muut selkeästi kunnioittavat tätä herraa eivätkä edes yritä samalle kupille.

Kuura nautiskelee rauhallisesti rapsutuksista ja vaikka se ruoan suhteen pitääkin puolensa niin rapsutuksista se ei kilpaillut kenenkään kanssa eli sitä ei haitannut muiden rapsuteltavana oleminen samaan aikaan hänen kanssa. Kuuran hampaat ovat huonossa kunnossa, joten se tarvitsee niihin ehdottomasti hoitoa, kuitenkin nappuloiden pureskelu onnistui hyvin, joten se ei vaikuta kovin kipeältä. Kokoa tällä herralla on n.50cm.

Kuura on löytänyt oman kodin Saksasta marraskuussa 2013, toivotamme tytölle hyvää loppuelämää!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020