Maria

Maria

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Marian ikiomia kummeja olivat Eila Immonen ja Marjo.

Maria pelastettiin kunnalliselta tarhalta yhdessä pienen pentunsa Daavidin kanssa. Tyttö oli täysin riippuvainen pennustaan aluksi ja niin oli Daavidkin äidistään, pojalla oli nimittäin niin pahoja ongelmia silmissään, että sitä luultiin pitkään lähes kokonaan sokeaksi. Mutta Daavidin silmät paranivat ja siitä on kasvanut iloinen ja riehakas rimppakinttu, joka varmaan kohta pääsee omaan kotiinsa.

Maria parka sen sijaan on jäänyt todella araksi, ei anna ottaa kiinni ja pakenee koppiin, kun ihminen lähestyy sitä.Saa nähdä, miten Maria alkaa sosiaalistua, kun pentu muuttaa ja Maria siirtyy joidenkin toisten koirien kanssa samaan aitaukseen. Varmaa on kuitenkin, että Marian kuntoutukseen tullaan tarvitsemaan paljon aikaa.

Maria siirtyi kesän alussa 2016 enkeleihin. Onneksi pienoinen sai elää turvallista elämää Magdan tarhalla. Hyvää matkaa sateenkaarisilloille rakas!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.