Tara

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Tara on pelastettu kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Mustavalkoinen koira tuli hieman epäillen vastaanottamaan rapsutuksia. Tara oli jo luovuttaneen ja väsyneen oloinen tyttö joka kuitenkin luotti vielä ihmisiin.

Autossa tyttöä jännitti. Map:issa ulkoilualueelle päästyään pienen ihmettelyn jälkeen Tara alkoi uteliaana tutkia paikkoja. Häntä alkoi heilua ja tyttö näytti tuntevan olevansa turvassa. Tara rohkaistui entisestään muutamassa päivässä, söi ruokansa innolla ja jolkotteli varauksetta ulkoilualueella. Tara nauttii kovasti rapsutuksista ja vaikkei pienin koira olekkaan yritti monesti käpertyä syliin kerälle.

Tara jakaa tällä hetkellä tarhansa vanhan kaverin Jannin kanssa. Molemmat kyyhöttivät kunnallisella samassa häkissä. Saimme kaverinkin haettua pois ja he jatkavat nyt yhessä eteenpäin silmät toivoa täynnä. Myös muiden tarhalla olevien koirien kanssa Tara on tullut hienosti toimeen.

Tara on rauhallinen, lempeä ja läheisyyttä rakastava koira joka ei vaikuta miltään turhan haukkujalta. Nopeasti elämänilon takaisin saanut tyttö ansaitsisi paikan oman kodin lämmössä, oman ihmisensä luona.

Korkeutta tytöllä on n. 50cm

[do action=”varaaja” varaaja=”Hanneleen”/]

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020