Stella (ent. Viivi)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 28.2.2006″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Stellan (ent. Viivi) kuulumisia 22.9.2006

Tänään on taas koirakoulupäivä. Stella on tykännyt koulusta kovasti ja käyttäytyy kuin mallioppilas, käytännössä opit eivät aina ihan yhtä hyvin toimi. Stellaa kiinnostaa muut koirat niin, että siinä on kova piteleminen lenkillä, kun Stella toisen koiran huomaa, mitkään namit eivät siinä tilanteessa kiinnosta.

Muutenkin Stella on kovasti kasvanut, paino on varmasti jo 30 kg:n nurkilla. (Kolmisen viikkoa sitten paino oli 26kg.) Stella on kyllä erityisen persoonallinen ja sillä on kaikkia hauskoja tapoja. Aamuisin Stella on yhä erityisen hellyydenkipeä ja kova juttelemaan.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2006

Tinkan pennut (Iitu, Karppa, Kiki, Mikke, Misty, Morris, Wendy ja Viivi) ovat syntyneet 28.2.2006 Suomessa. Luonteeltaan kaikki pennut ovat hyvin ihmisrakkaita, touhukkaita ja energisiä pikkuvesseleitä ja laumassa ei kukaan tunnu jäävän toisten jalkoihin, vaan kaikki touhuavat tasapuolisesti keskenään.

Pennuista kasvaa isoina vähintään emonsa Tinkan kokoisia eli n. 60 cm korkeita, joistakin pennuista varmasti vieläkin suurempia. Tinkan kuvat+tiedot löytyvät täältä. Rotuina pennuissa mahdollisesti on tiibetinmastiffia, sakemannia ym., joten ihan pienten lasten perheeseen pentuja ei anneta ja tulevilla kodeilla olisi hyvä olla ennestään isoista koirista kokemusta. Pennut luovutetaan alkaen viikolla 17 sirutettuina, rokotettuina, madotettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina.

Viivi on 28.2. syntynyt narttupentu. Viivi on porukan ilopilleri ja sydänten murskaaja. Tyttö on hyvin energinen ja leikki Wendy-siskon kanssa yltyykin välillä aika rajuksi, johon lopulta myös muut pennut osallistuvat innokkaina. Viivi on pusuttelija eli se rakastaa yli kaiken pusujen antamista, eikä millään malttaisi lopettaa syliin päästyään, vaan kiipeää kovasti kohti naamaa, jotta saisi vaan pusutella ja pusutella =) . Viivi rakastaa myöskin leluilla leikkimistä ja se kantaakin ylpeänä pehmoleluaan pitkin pentulaatikkoa, seepra tuntuu olevan tytön suuri aarre. Viivi on ensimmäisten mukana pentulaatikon reunalla huutelemassa, kun joku ihminen saapuu huoneeseen.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020