Amber

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Romanialainen vanhempi nainen, joka sisukkaasti auttaa katukoiria, ajoi autolla asioillaan ja huomasi ihmisiä tekemässä jotain outoa. Hän pysäytti pahat aavistukset mielessään auton ja meni katsomaan. Ihmisten joukossa oli narttukoira ja sen monta pentua. Pentuja oltiin parhaillaan tappamassa niin julmin tavoin, että sitä ei voi tässä kertoa.

Nainen sieppasi mukaansa äitikoiran ja niin monta pentua kuin pystyi ja koirat pääsivät turvaan Magdan tarhalle.

Kun tapasin Amberin, ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi sen kuulaan kauniisiin silmiin. Ne olivat vaalean ruskeat ja luottavaiset ja toivat mieleeni meripihkan välkkeen. Siitä nimi Amber.

Seuraavaksi sain nähdä tytön hauskan tavan leikkiä ja se nosti hymyn huulilleni, kunnes aloin kikattaa ääneen pelkästä hellyydestä. Amber katselee ensin vähän ujona muiden leikkiä, haistelee maata ja käy moikkaamassa ihmistä. Sitten se pyyhältää hurjaan juoksuhepuliin täydessä elämänriemussa. Pysähtyy kuin seinään ”hups, mitäs minä nyt tein”, ja menee rauhallisena paikalleen makaamaan. Ja hetken päästä sama uudelleen, toistuen monta kertaa.

Amber osaa muistuttaa, kuinka tärkeitä ovat pienet asiat, jotka tekevät koko elämästä onnellisen, kunhan niitä vain on tarpeeksi monta.

Amber on noin 50cm ja painoa vähän alle 20kg.

Amber on varattu Saksaan.

Amber sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020