Black Dog Day

Kansainvälistä mustien koirien päivää vietettiin 1.10.

Mustien koirien on kaikkein vaikeinta saada kotia. Mustia koiria lopetetaan kaikkein eniten löytöeläinkodeissa ja koiratarhoilla.

Kuulostaako käsittämättömältä? ehkä – se on kuitenkin totuus!

Ethän tuomitse eläintä turkin värin perusteella. Musta väri ei vaikuta eläimen luonteeseen millään tavoin. Mustat koirat eivät ole millään tavoin itsepäisempiä tai vaikeampia kuin muut. Turkin väri ei aiheuta huonoa onnea eikä sillä ole mitään tekemistä terveyden tai tapojen kanssa.

Sen sijaan musta on kaunis ja musta eläin tarvitsee sinua enemmän kuin kukaan muu!

Kotia etsivistä löytyy tälläkin hetkellä monta todella upeaa mustaa kaunotarta ja komistusta. Jos suunnittelet koiran adoptointia, pidä silmät ja sydämesi avoinna ja anna mahdollisuus mustalle <3

blackdogKuvan musta, nuori, ihmisrakas narttu elää kadulla. Se on jatkuvassa vaarassa jäädä auton alle, tulla pahoinpidellyksi ihmisen taholta, joutua myrkytetyksi tai pyydystetyksi kunnalliselle koiratarhalle, jolta ainoa ulospääsy on usein mustassa jätesäkissä. Meidän yhteistyötarhamme on täynnä. Siellä odottaa muunmuassa kymmeniä mustia koiria kotia eikä meidän ole mahdollista ottaa taas yhtä vain vuosiksi odottamaan ilman toivoa siitä, että joku huomaisi ja kelpuuttaisi sen.

Jos sinä huomaat sen, olethan yhteydessä: katarina@pelastetaankoirat.com

 

Tags:
,