Vanhat koirat

Vanhat koirat

Vanhoissa koirissa elää pala viisautta

Vanhat koirat tarvitsevat enemmän huolenpitoa kuin nuoret, elämänsä voimissa olevat koirat. Ne myös arvostavat huolenpitoa kaksinverroin. Vanhojen koirien silmistä loistaa elämän tuoma viisaus. Jos olet joskus omistanut vanhan koiran, tiedät, miten vanhuuden tuoma elämänkokemus, harkintakyky ja sisäinen vahvuus ovat mahdollisia vain elämänsä ehtoopuolelle päässeiden koiravanhusten keskuudessa. Niiden sielukkuus on lähes käsin kosketeltavaa; niiden rakkaus syvää kiintymystä, läsnäolo pyyteetöntä lämpöä.

 

Monesti juuri silloin kun koira tarvitsisi ihmisen huolenpitoa ja rakkautta eniten, se hylätään kadulle tai tarhalle. Pyrimme auttamaan vanhoja koiria saamaan niiden arvoisen loppuelämän tai avun tullessa liian myöhään päästämään koiran arvokkaasti sateenkaarisilloille.

rahankeräyslupa ei ole tällä hetkellä voimassa

Vanhat Koirat -projektia voi tukea tekemällä rahalahjoituksen Nordean tilillemme FI85 1376 3000 1213 66. Laitathan maksaessasi viitenumeroksi 1038

 

Toimimme täysin vapaaehtoisvoimin sekä lahjoitusvaroin. Lämmin kiitos vanhusten puolesta!

Päivitys 28.3.2018: Pikkuinen Mica-mummo saa jäädä loppuiäkseen hoitajansa Lilin luo. Me lähetämme vielä Zooplussan kautta sopivaa, laadukasta ruokaa ja muita tarvikkeita mummolle. Tämän jälkeen tulemme poistamaan Mican Vanhat Koirat-projektista ja jatkamme projektia uusin tuulin eli sellaisilla vanhuskoirilla, jotka ovat edelleen koiratarhoilla ja tarvitsevat meidän tukeamme vielä kipeämmin.

 

Päivitys 18.8.2020: Vanhat koirat -projekti on tauolla, mutta autamme koiria ikään katsomatta paikan päällä ja jatkossa avaamme taas projektin, kun tulee yksilöllistä tarvetta.