Taatu

Taatusta tuli enkeli maaliskuussa 2011

Taatun haavoja ja todella pahaa korvatulehdusta hoidettiin Viron puolella kotihoidossa. Haavat paranivat mutta valitettavasti korvatulehdus oli edennyt aivoihin asti. Tästä syystä Taatusta tuli enkeli. Erityiskiitos Taatun kotihoitajalle Hannalle.

Taatu tarhalla

Käydessäni Rakveren tarhalla minua pyydettiin tutustumaan erääseen vanhempaan koiraan. Tarhan työntekijät olivat huolestuneita koiran puolesta koska sen kodinsaanti mahdollisuudet Eestin puolella ovat olemattomat. Lisäksi he sanoivat koiran olevan kipeä ja tarvitsevan lääkärin hoitoa. Näinpä minut ohjattiin Taatu nimisen vanhemman uroksen häkin luo. Häkissä minua odotti jo iäkkäämpi koira, jonka kaula näytti kummalliselta. Mennessäni hieman lähemmäs koiraa, minulle selvisi, että Taatun kaula oli puukolla vedetty auki korvasta korvaan. Haava oli umpeutumassa mutta se mäti vielä ja oli tietysti kamalan näköinen:( Onneksi Taatu oli kuitenkin säilynyt hengissä!

Häkissään Taatu suhtautui minuun uteliaan varovaisesti. Ensin se ei antanut koskettaa itseään ja perääntyi mutta kun totesi minut vaarattomaksi, antoi pappa laittaa kaulaansa hihnan ja silittää. Minkäänlaisia aggressiivisuuden merkkejä ei Taatussa näkynyt vaikka se olikin kokenut niinkin kamalan asian ihmisen taholta. Kun lähdimme lenkille, Taatu piristyi kovasti. Sen askel on melko kepeä ja vauhti reipas. Taatu ei vastannut toisten koirien rähinöihin vaan suhtautui toisiin koiriin vanhemman koiran viisaudella. Narttukoirista Taatu pitää kovasti mutta ei sillä tunnu olevan uroksiakaan vastaan mitään.

Taatu vaikuttaa ikäisekseen melko hyväkuntoiselta kunhan sen kaula saadaan vaan paranemaan. Taatu on lähiaikoina menossa Viron puolella kotihoitoon, missä se pyritään hoitamaan terveeksi. Keräämme varoja Taatun kuntouttamiseen ja siksi Taatu on yhdistyksen vanhuskummikoira. Parasta tietysti olisi, jos tämä ystävällinen pappa saisi vielä eläkepäivikseen oman rakastavan ja huolehtivan kodin.

Taatun säkäkorkeus on n.65cm.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020