Kotia etsivät

Adoptiot tauolla

Emme tällä hetkellä tuo koiria ulkomailta adoptioon. Sivuillemme saattaa kuitenkin tulla kodinvaihtajia, niin kotimaisia kuin myös ulkomailta tuotuja koiria, joista perhe joutuu luopumaan syystä tai toisesta. Ilmoitamme kodin etsijistä aina facebook-sivuillamme sekä lisäilemme niitä nettisivuillemme.

Anna koti kodittomalle

Kun harkitset koiran ottamista, ajattele elämääsi eteenpäin seuraavat 5, 10, 15 vuotta. Missä olet silloin, onko sinulla lapsia, mitä jos eteen tulee ero puolisosta, muutto, työpaikanvaihdos tai työttömäksi jääminen? Mitä jos koira ei olekkaan sisäsiisti, jos sillä on eroahdistus, jos se haukkuu, tuhoaa paikkoja? 

 

Oletko valmis sitoutumaan koko sydämestäsi? Valmis sanomaan kyllä, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä, koiran elämän loppuun asti?

 

Mieti vielä uudestaan. Oletko ihan varma? Sinun koirasi rakastaa sinua kaikkine vikoinesi, sinä olet sille kaikki mitä sillä on. Ole varma, että pystyt antamaan sille kaiken mitä se tarvitsee ja ansaitsee, koko elämänsä ajaksi. Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu tarhaoloissa ja koirien luonne voi muuttua normaaleihin kotioloihin pääsyn jälkeen.

 

Tutustuthan meidän luovutussopimukseen ja kysy mikäli jokin kohta mietityttää! Täältä luovutussopimukseen >>

Steriloimalla pystymme
vähentämään kodittomien eläinten
määrää.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020