Steriloinnit

Sterilointityön on oltava jatkuvaa – lahjoitukset ensiarvoisen tärkeitä

Sterilointiprojektimme keskittyy nykyisin Montenegrossa, Bar-Sutomoren alueelle. Sterilointikoordinaattorinamme toimii Milica Lekovic, joka organisoi koirien ja kissojen sterilointioprojektia. Hän koordinoi eläinläääkärikäynnit sekä leikkauksen jälkeisen toipumisen.  

 

Sterilisiot ovat ehdottomasti Pelastetaan Koirat ry:n tärkein keino auttaa ja vaikuttaa avustuskohteissamme. Sterilointiprojektit ovat myös ainoa humaani ja tehokas keino vähentää katukoirapopulaatioita.

 

Pelastetaan Koirat ry:n sterilointiprojekti on käynnissä jatkuvasti ja siihen voi osallistua lahjoittamalla esimerkiksi haluamasi suuruisen summan helposti Mobilepayn kautta tai tekemällä lahjoituksen tilillemme.

Sterilointityön on oltava jatkuvaa – lahjoitukset ensiarvoisen tärkeitä

Sterilointiprojektimme keskittyy nykyisin Montenegrossa, Bar-Sutomoren alueella. Apunamme on luotettava, paikallinen nainen, Milica, joka organisoi koirien ja kissojen sterilaatioprojektia.

 

Sterilisaatiot ovat ehdottomasti Pelastetaan Koirat ry:n tärkein keino auttaa ja vaikuttaa avustuskohteissamme. Sterilointiprojektit ovat myös ainoa humaani ja tehokas keino vähentää katukoirapopulaatioita.

 

Pelastetaan Koirat ry:n sterilointiprojekti on käynnissä jatkuvasti ja siihen voi osallistua lahjoittamalla esimerkiksi haluamasi suuruisen summan helposti Mobilepayn kautta tai tekemällä lahjoituksen tillillemme.

kissa-steriloinnit

Sterilointien hinnat:

– Uroskissa 25-35 €
– Narttukissa 45-50 €
– Koirat 70 €

a) Halutessasi käyttää Mobilepay-sovellusta, voit tehdä lahjoituksen käyttäen Mobilepay-numeroa 34768 ja kirjoittaa viestiksi STERKAT

b) Halutessasi lahjoittaa tilillemme käytä tilinumeroa FI85 1376 3000 121366 ja viitenumeroa 1119.

Autathan meitä auttamaan – yhdessä pystymme ihmeisiin <3
Pelastetaan Koirat ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa RA/2023/359 Ahvenanmaata lukuun ottamatta koko maahan.

OMISTETTUJEN ELÄINTEN STERILOINTI

Monet eläinsuojeluyhdistykset tekevät todella hyvää työtä steriloiden katukoiria ja -kissoja. Myös me, Pelastetaan Koirat ry, steriloimme kodittomia eläimiä, mutta erityisen tärkeäksi koemme kuitenkin sterilointityön niiden eläinten parissa, joilla on omistaja. Kodittomat eläimet eivät lopu koskaan niin kauan kuin ihmiset hylkäävät uusia koiria ja kissoja kaduille, joten pyrimme katkaisemaan kierteen sen alkutekijöissään.

Sterilointikampanjamme Montenegrossa alkoi 17.4.2018, jolloin aloitimme steriloimaan kodittomia ja mahdollisuuksien mukaan myös eläimiä, joilla on omistaja. Kokiessamme projektin vastaanotetuksi hyvin uskaltauduimme asettamaan 20 euron symbolisen maksun steriloinnista niille eläimille, joilla on omistaja. Koemme pienen summan sekä leikkauksen tehtävän mikrosirutuksen sitouttavan omistajat eläimiinsä entisestään ja pitävän niitä arvokkaampina perheenjäseninä. 

 

Meillä on tästä yli kymmenen vuoden kokemus yhdistyksen toimiessa Virossa, jossa katukoiratilanne saatiin yhteistyössä paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen, Eesti Loomkaitse Selts, kanssa hallintaan. Meillä oli vuosien ajan vastaavanlainen  sterilointikampanja käynnissä Tallinnassa. Vähävaraiset eläinten omistajat saivat tuoda lemmikinsä leikattavaksi symbolista summaa vastaan. Eläimet myös mikrosirutettiin leikkauksen yhteydessä, jolloin kaduilta löytyneiden eläinten omistajat pystyttiin paikantamaan ja tämä vähensi huomattavasti eläinten hylkäämistä.

Steriloimalla pystymme
vähentämään kodittomien eläinten määrää.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020