Maša

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Kroatiassa”/]Maša-mummon tarina on hyvin surullinen. Kroatiassa, Cavtat nimisessä kaupungissa joku hylkäsi saksampaimenkoiranartun kahden pentunsa kanssa. Tuolloin oli vuosi 2004 ja Zarkovican tarha oli aivan alkutekijöissään.

Sandran ystävä lupasi viedä emolle ruokaa joka päivä niin kauan kuin tarhalle saataisiin järjestettyä paikka äidille ja pennuille. Emo ei ehtinyt koskaan tarhalle. Se myrkytettiin ja sen pienet pennut Maša ja Dasa yrittivät imeä maitoa kuolleelta emoltaan.

Vauvat olivat vain pari viikkoisia, kun ne saapuivat Zarkovicaan. Dasa löysi kodin Kroatiasta, mutta Maša odottaa yhä edelleen neljäntoista vuoden jälkeen sitä omaansa 

Maša on yksi koko Zarkovican kultaisimmista ja ystävällisimmistä koirista. Se seuraa ihmistä kaikkialle. Jos se saa jonkun jäämään hetkeksi lähelleen Maša painaa päänsä syliin ja hyrisee hiljaa onnesta.

Takaisin Vanhat koirat -sivulle >>

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020