Rebecca

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Rebecca on joutunut selviytymään vuosia Giurgiun kaduilla, suojanaan vain jonkun auttavaisen ihmisen tarjoamat pahvialuset ja satunnainen ruoka-annos, joka ei ole ollut riittävä ravinto tälle elämää nähneelle rouvalle; lihakset ovat surkastuneet ja nisäkasvaimet ovat vieneet oman veronsa Rebeccan terveydestä sekä voimista. Kasvaimet olivat lopulta niin kookkaita, ettei Rebecca kyennyt edes liikkumaan.

Rebecca on nyt viety eläinlääkäriasemalle, jossa se on leikattu ja se saa eläinlääkinnällistä hoitoa ns. romanialaisen mittapuun mukaisesti, mutta se ei vielä riitä kuntouttamaan tätä kovia kokenutta koirarouvaa. Rebeccalta puuttuu tällä hetkellä elämänilo; koko olemus pyytää anteeksi olemassa oloaan, eikä klinikan betonilattiat ja vähäiset ihmiskontaktit tuo tarvittavaa turvallisuuden tunnetta taikka hyvää oloa. Rebecca on menettänyt uskonsa paremmasta huomisesta.

Arviolta kahdeksan vuotiaalla Rebeccalla on Suomessa odottamassa kokenut kotihoitaja, jolla on kaikki tarvittavat resurssit parantaa Rebeccan elämänlaatua ja tarjota yhdistyksen avustuksella kaiken sen mitä Rebecca tarvitsee. Rebeccan ansaitseman hyvän elämän puitteet ovat siis olemassa, mutta tämä hyväsydäminen ja kiltti koira tarvitsee rahallista apua päästäkseen Suomeen viettämään elämää, jollaisen se olisi ansainnut pennusta saakka.

Mikäli haluat kantaa kortesi kekoon Rebeccan paremman huomisen puolesta voit tehdä rahalahjoituksen Nordean tilillemme FI85 1376 3000 121366. Laitathan maksaessasi viitenumeroksi 1038. Lämmin kiitos vanhusten puolesta!*

[divider scroll_text=””]

Rebecca saapui kotihoitoon 20.12, matka oli raskas ja muutenkin Rebeccasta näkee miten sillä on ollut kova elämä takana. Rebecca on edelleen hyvin heikko vaikka onkin vahvistunut siitä kun se klinikalle toimittettiin.

Rebecca kävi eläinlääkärissä täällä 22.12 ja tehtiin alustavaa hoitosuunnitelmaa. Rebeccalta on Romaniassa leikattu valtava nisäkasvain ja nisäkasvaimia on edelleen runsaasti. Samoin emättimessä on kananmunaa suurempi kasvain. Iho on paikoin tulehtunut, Rebeccalla on virtsatietulehdus sekä emätinkasvain erittää ”märkää”. Rebecca on kunnoltaan heikko, ja aloitetaan hoito antibiootilla jolla koetetaan saada kaikki tulehdukset kuriin, niin että voidaan 8.1 jatkotutkimuksia tehdä.

8.1 on tarkoitus ottaa verinäytteet, röntgenkuvat keuhkoista ja tutkia emätinkasvaimen poistomahdollisuutta. Rebeccan tilanne ei ole ollenkaan hyvä ja tutkitaan tyttönen ”hyvässä järjestyksessä” ja katsotaan mikä on mielekästä Rebeccan suhteen.

Rebecca on todella kultainen , nyt voi vaan toivoa parasta että tyttönen saiai elämäniloa ja terveyttä takaisin. Hoito”täti” kiittää kaikkia jotka ovat auttaneet Rebeccaa matkustamaan Suomeen ja osallistuneet eläinlääkärikuluihin !

[divider scroll_text=””]

Rebeccaa tutkittiin eläinlääkärissä 8.1 perusteellisesti, otettiin röntgenkuvia, verinäytteet ja tutkittiin emätinkasvaimen ja nisäkasvainten poistomahdollisuutta. Nisäkasvaimista ei etäispesäkkeitä ole tullut esim keuhkoihin, verinäytteet olivat ok. Rebeccalla on vanha virheasentoon luutunut vasemman reisiluun murtuma, jonka takia lonkkanivel ja takajalka toimivat virheasennossa. Rintarangan alueella on useita yhteenluutuneita nikamia ja useita tiiviitä nikamavälejä, joissa välilevy ei toimi normaalisti.

Emätinkasvain on sijainniltaan hankala ja sen osittainen poisto ei ole mielekästä koska tuumori kasvaa pian uudelleen. Emätinkasvaimen tilanne käytännössä rajaa myös muiden toimenpiteiden suunnittelua: Utarekasvainten poisto edellyttäisi molempien nisärivien poistoa, mikä on leikkauksena suuri ja hyvin kivulias. Rebeccan edun kannalta on järkevintä, ettei leikkaushoitoihin lähdetä.

Rebecca voi elellä hyvänlaatuista elämää useita kuukausia, vaikka kasvainten leikkaushoitoon ei lähdetä. Rebecca on hieman reipastunut ja vahvistunut . Painoa on tullut 800 g lisää ja tyttösellä on hyvä ruokahalu.

[divider scroll_text=””]

7.2.13 Rebecca lähti enkeliksi. Rebecan paha virtsatietulehdus oli laatuaan sellainen että siihen ei löytynyt parantavaa antibioottia lukuisista viljelytesteistä huolimatta. Emättimessä ollut iso kasvain vaikeutti tilannetta. Oli Rebecan aika päästä kivuistaan ja nukkumaan rauhassa. Rebecca sai lämpimän kodin, hellyyttä ja herkkuja liian lyhyen hoitopaikassa olonsa ajan.

Lämmin kiitos kaikille Rebeccaa auttaneille.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020