Vanhat koirat

Vanhat koirat

Vanhoissa koirissa elää pala viisautta

Vanhat koirat tarvitsevat enemmän huolenpitoa kuin nuoret, elämänsä voimissa olevat koirat. Ne myös arvostavat huolenpitoa kaksinverroin. Vanhojen koirien silmistä loistaa elämän tuoma viisaus. Jos olet joskus omistanut vanhan koiran, tiedät, miten vanhuuden tuoma elämänkokemus, harkintakyky ja sisäinen vahvuus ovat mahdollisia vain elämänsä ehtoopuolelle päässeiden koiravanhusten keskuudessa. Niiden sielukkuus on lähes käsin kosketeltavaa; niiden rakkaus syvää kiintymystä, läsnäolo pyyteetöntä lämpöä.

 

Monesti juuri silloin kun koira tarvitsisi ihmisen huolenpitoa ja rakkautta eniten, se hylätään kadulle tai tarhalle. Pyrimme auttamaan vanhoja koiria saamaan niiden arvoisen loppuelämän tai avun tullessa liian myöhään päästämään koiran arvokkaasti sateenkaarisilloille.

Auta vanhoja koiria lahjoittamalla

Vanhat Koirat -projektia voi tukea tekemällä rahalahjoituksen Nordean tilillemme FI85 1376 3000 1213 66. Laitathan maksaessasi viitenumeroksi 1038.

 

Toimimme täysin vapaaehtoisvoimin sekä lahjoitusvaroin. Lämmin kiitos vanhusten puolesta!

 

Pelastetaan Koirat ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa RA/2023/359 Ahvenanmaata lukuun ottamatta koko maahan.

Päivitys 28.3.2018: Pikkuinen Mica-mummo saa jäädä loppuiäkseen hoitajansa Lilin luo. Me lähetämme vielä Zooplussan kautta sopivaa, laadukasta ruokaa ja muita tarvikkeita mummolle. Tämän jälkeen tulemme poistamaan Mican Vanhat Koirat-projektista ja jatkamme projektia uusin tuulin eli sellaisilla vanhuskoirilla, jotka ovat edelleen koiratarhoilla ja tarvitsevat meidän tukeamme vielä kipeämmin.

 

Päivitys 18.8.2020: Vanhat koirat -projekti on tauolla, mutta autamme koiria ikään katsomatta paikan päällä ja jatkossa avaamme taas projektin, kun tulee yksilöllistä tarvetta.

LUE VANHOJEN KOIRIEN TARINOITA

Dimka

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Dimkasta on tullut enkeli. Tietoomme tuli ensimmäiseksi kummikoiraksi täydellisesti sopiva koira. Täydellisesti siksi, että tämän kaltaiset koirat ovat

Enni

Enni-mummeli joutui Tallinnan tarhalle 12 vuoden iässä koska sen omistaja joutui mielisairaalaan. Tavalliseen kotikoiran elämään tottuneelle vanhalle koiralle tarhalle joutuminen on aina todella kova paikka.

Laana

13.11.2011 Laana on Venäjänajokoira. Se löydettiin viime kesänä vaeltelemasta Vörun kaupungin lähistöllä, mistä se toimitettiin tarhalle. Laanalla oli tuolloin 25cm pituinen nisäkasvain vatsassaan sekä se

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020