Enni

Enni-mummeli joutui Tallinnan tarhalle 12 vuoden iässä koska sen omistaja joutui mielisairaalaan. Tavalliseen kotikoiran elämään tottuneelle vanhalle koiralle tarhalle joutuminen on aina todella kova paikka. Enni pelkäsi tarhalla kovasti mutta oli fyysiseltä kunnoltaan hyvässä kunnossa. Näistä syistä mummu matkusti Suomen puolelle kotihoitoon.

Kotihoidossa huomattiin, että mummun hampaat tarvitsevat kunnon remonttia. Eläinlääkärissä Ennin hammaskivi ja irtonainen kulmahammas poistettiin. Toinen yläkulmahammas oli syöpynyt ikenestä läpi nenäonteloon asti, mikä on varmasti jo pitkän aikaa aiheuttaa kipua mummulle:(

Päästyään kotioloihin Enni nukkui ensin paljon pois väsymystään. Sittemmin Ennistä on tullut aikalailla toinen mummu; iloinen ja reipas touhottaja:) Enni on koko ajan ollut äärettömän kiltti,on antanut tehdä kaikki hoitotoimenpiteet hienosti,häntä heiluen. Mummukka on ominut keittiön omaksi huoneekseen ja nukkuu siellä omalla pedillä, omat ruokakupit lähietäisyydellä;)

Aavistuksen dementikko Enni taitaa kyllä olla, ulkoa tultuaan pissahätä yleensä yllättää samantein ja sitten kipitetään raapimaan ulko-ovea…Ja koirapuistossa touhotetaan ympäriinsä omia juttuja ja kun pois pitäisi lähteä, Enni juoksee täysin päinvastaiseen suuntaan… Virtaa Ennistä löytyy ulkoillessa muutenkin, tykkää kipittää lapsen kanssa lenkillä ja suukottelee kovasti pysähtyessä.

Enni rakastaa nykyään raakoja ydinluita ja rustoluita,ja nauttii kun saa jäljellä olevilla hampailla rouskuttaa rustoa. Muuta Enni ei sitten söisikään,jos hänestä olisi kiinni. Tai sitten pitää syödä salaa,ettei kukaan huomaa,että normaali ruokakin maistuu:)

Ulkonäöllisesti Enni on diplomaattisesti sanottuna mielenkiintoinen, lähimmät vastaavat tuskin löytyvät koirakirjoista vaan ehkä sademetsän eläimet -osiosta, kuten esimerkiksi kummituseläin, nokkaeläin tms…Mutta varsin sympaattinen otus jokatapauksessa :).

Mikäli haluat tukea meitä Ennin eläinlääkärikuluissa, voit tehdä lahjoituksen Nordean tilillemme FI72 1146 3500 3344 19. Muista kirjoittaa viestikenttään Ennille, jotta osaamme käyttää lahjoituksesi varmasti Ennin kuluihin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020