Bobo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]22.3.2011 Bobosta tuli enkeli. Bobon voimat alkoivat hiipua ja poika päästettiin ikiuneen. Kiitos kaikille, jotka mahdollistivat Bobon onnelliset eläkepäivät. Pappa sai kirmailla lumessa, sai hyvää ruokaa ja runsaasti rakkautta. Parempaa loppuaikaa ei olisi Bobolle voinut toivoa. Erityiskiitos papan saattohoitajalle Ninalle.

Bobo tarhalla

Tutustuin vanhaan Bobo herraan edellisellä tarhareissullani tammikuun alkupuolella. Kävelin Bobon häkin ohi koska luulin, ettei siellä ollut ketään. Ystäväni huusi perääni: ”Mari, siellä on pieni koira!” Palasin takaisin ja näin pienen ja takkuisen olennon kömpivän kopista jäykillä jaloillaan. Tämä pieni olento köpötteli luokseni ja laittoi päänsä syliini kun se huomasi minun olevan häkissään. Nimesin mielessäni tämän hellyyttävän otuksen Boboksi. Bobo tärisi kylmästä ja sen takkuisen turkin alta tuntui selvästi kylkiluut ja selkäranka. Bobossa oli jotakin uskomattoman hellyyttävää eikä se minusta vaikuttanut ihan täysin ikälopulta vaikka vanha olikin. Se oli vaan saanut elämässään täysin ala-arvoista hoitoa ja oli selvää, että pappa ansaitsi huomattavasti paremmat eläkepäivät kuin mitä sen elämä oli ollut.

Tästä syystä Bobo on Pelastetaan koirat ry:n vanhuskummikoira. Jotta Bobo saisi mahdollisuuden elää vielä elämää, missä siitä huolehditaan kunnolla ja mahdollisuuden olla rakastettu perheenjäsen. Talven kylmistä ilmoista ja Bobon laihasta olemuksesta johtuen, emme uskoneet Bobon kestävän tarhaoloissa kovin kauaa. Näinpä Bobo matkusti seuraavalla tarhareissullani Suomeen nauttimaan hyvästä ruuasta ja lämpimästä makuupaikasta. Bobolle löytyi Suomesta ns.saattohoitokoti, missä papalla on mahdollisuus elää koko loppuelämänsä. Uskomme Bobon kannalta olevan paras ratkaisu, ettemme etsi sille enää kotia vaan se saa elää loppuelämänsä saattohoitokodissaan hyvässä hoidossa.

Tarvitsemme kuitenkin varoja Bobon eläinlääkärikuluja varten. Bobo on tähän mennessä käynyt verikokeissa, missä sen maksa arvot todettiin olevan koholla. Kohonneet arvot voivat johtua muutamasta mädästä hampaasta ja suutulehduksesta, mikä Bobolla on. Näinpä Bobo on menossa hammasoperaatioon 16.2. Mikäli haluat tukea meitä Bobon eläinlääkärikuluissa, voit tehdä lahjoituksen Nordean tilillemme FI72 1146 3500 3344 19. Muista kirjoittaa viestikenttään Bobolle, jotta osaamme käyttää lahjoituksesi varmasti Bobon kuluihin.

Tällä hetkellä Bobo on hyvin onnellinen pappa. Se nauttii pitkistä lenkeistä ja hyppelehtii lumihangessa:) Bobosta on kuoriutunut kovin pirteä vanhus, joka selvästi osaa arvostaa pehmeää petiään ja huolenpitoa. Bobo on myös hyvin hellyydenkipeä ja se saa hoitokodissaan runsaasti rapsutuksia ja rakkautta.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020