Mica

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]

28.3.2018

Pikkuinen Mica-mummo saa jäädä loppuiäkseen hoitajansa Lilin luo. Me lähetämme vielä Zooplussan kautta sopivaa, laadukasta ruokaa ja muita tarvikkeita mummolle. Tämän jälkeen tulemme poistamaan Mican Vanhat Koirat-projektista ja jatkamme projektia uusin tuulin eli sellaisilla vanhuskoirilla, jotka ovat edelleen koiratarhoilla ja tarvitsevat meidän tukeamme vielä kipeämmin.

30.9.2017

Mican vointi vaihtelee suuresti viikoittain. Onneksi Mica voi nyt taas hieman paremmin ja ulkoilee reippaasti Magdan lahjoittamassa hienossa, urheilullisessa asussaan. Micalle lisätty myös uusi video.

8.6.2017

Micalle on lisätty video, jossa se ulkoilee yhdessä Lilin ja muiden koirien kanssa.

Mican kuulumisia 8.5.2017

Mica voi tilanteeseensa nähden hyvin. Magda on käyttänyt Mican leikkauksessa, jossa siltä poistettiin nisäkasvaimia. Micalla on monia muitakin ongelmia terveytensä kanssa. Se tarvitsee erityisruokavalion, silmätippoja sekä lääkitystä maksa- ja vatsaongelmiin. Magda auttaa resurssiensa mukaan Liliä. Lili ja Magda tekevät parhaansa, että Mica saisi viettää onnellisia vanhuuspäiviä. Tähän tarvitsemme kuitenkin myös teidän apuanne <3

Micalle lisätty uusia kuvia :-)

27.8.2016

Pientä Micaa katsellessa tulee kyynelet silmiin. Tämän pienikokoisen narttukoiran arvellaan eläneen koko elämänsä lukittuna pikkuruiseen häkkiin, jota on kaiken lisäksi pidetty pimeässä sisätilassa. Paikallinen koiria rakastava Lili löysi Mican elokuun puolivälissä, nälkiintyneenä ja likaisena. Lili antoi väsyneen koiran ensin levätä, jonka jälkeen pesi sen ja vei valjaissa ulkoilemaan. Mica oli aluksi aivan ihmeissään nähdessään päivänvalon. Tarvitaan aikaa ja lempeitä otteita jotta koiran elämänilo saadaan palautettua takaisin.

Mica jäi toistaiseksi Lilin hoiviin, jossa se saa hellää huolenpitoa. Koiralla on kuitenkin eräs vakavampi ongelma: sillä on nisäkasvaimia, ja sen tarvitsisi saada eläinlääkärin hoitoa tervehtyäkseen. Lilillä on kuitenkin ennestään jo useampia koiria – sekä omia että hoitokoiria – hoivissaan, ja eläinlääkärikustannukset ovat suuria. Pikkuinen tarvitsee siis apua ja olemmekin ottaneet sen mukaan Vanhat Koirat -projektiimme. Otamme enemmän kuin kiitollisina vastaan lahjoituksia, joilla voisimme Micaa auttaa.

Lahjoituksen voi tehdä Nordean tilille numeroon FI85 1376 3000 121366. Laitathan maksaessasi viitenumeroksi 1038, ja viestikenttään Micalle, jotta lahjoitus osataan ohjata sen hoitamiseen.

[divider scroll_text=””]

Mica ulkoilemassa uudessa takissaan 30.9.2017.

Mica ulkoilemassa Lilin kanssa puistossa 8.6.2017.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020