Oso

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 8-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Oso on koirapoika, joka haettiin monien kohtalotovereidensa joukosta kunnalliselta tarhalta. Rankkurit olivat saaneet sen kiinni kadulta, jossa se oli elänyt koko elämänsä. Magda pelasti koiran varmalta kuolemalta. Osolla oli Magdan tarhalle tullessaan penikkatauti, joka saatiin hyvällä hoidolla onneksi kuntoon.

Oson iäksi on arvioitu noin 8 vuotta, mutta sitä on vaikea varmuudella sanoa. Koira nimittäin käyttäytyy pennun tavoin ilakoidessaan ihmisten läsnäolosta.

Oso on toistaiseksi mukana Vanhat Koirat -projektissamme. Otamme enemmän kuin kiitollisina vastaan lahjoituksia, joilla voisimme auttaa Osoa kohti omaa loppuelämän kotia.

Lahjoituksen voi tehdä Nordean tilille numeroon FI85 1376 3000 121366. Laitathan maksaessasi viitenumeroksi 1038, ja viestikenttään Osolle, jotta lahjoitus osataan ohjata sen hoitamiseen.

Video Ososta löytyy täältä.

Oso sai oman kodin huhtikuussa 2017 <3

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020