BOXYN KESÄKAMPANJA ”15KG KUIVARUOKAA
= YLLÄTYSKASSI”

boxy3”Olen hieman huolissani niistä lukuisista koirakavereistani Romaniassa, jotka joutuvat elämään nälkäisinä kaduilla päivästä toiseen eivätkä pääse nauttimaan herkkuaterioita Magdan tarhal…le niinkuin jotkut onnekkaat kuten minä esimerkiksi Ja Magdan tarhalle taas ei pääse jos ei siellä olevat koirat saa koteja, joten siitä heräsi ajatus! Halusin yhdistää kaksi asiaa: tutustumisen Romanialaiseen katukoiraan, jotta ihmiset näkisivät miten mukavia ja ihania me olemme ja samalla ruokakeräys nälkäisille kavereilleni tarhalle! Joten minuun on mahdollista tulla tutustumaan Metsälään, Helsinkiin (os.Niittyläntie 12 D 00620 Helsinki) torstaina 11.7. ja maanantaina 15.7. klo 16-20 välisenä aikana ja muistathan tuoda samalla 15kg ruokasäkin mukanasi niin saat minulta kesälahjan yllätyskassin muodossa Pieni asia sinulle ja minulle, mutta suuri asia apua tarvitseville kavereilleni

T: Boxy ex-Romanialainen
Ps. Myös muita lahjoitustavaroita voi tuoda samalla :)”

Boxyn kesäkampanja 15kg ruokaa = yllätyskassi jatkuu koko heinäkuun ajan. Boxylla on edessä kovin kiireinen kesä, joten valitettavasti edustushommissa minimies ei pysty olemaan koko heinäkuuta, mutta jos sovitut keräyspäivät eivät sovi sinulle, niin ajalla 5.7 -16.7 Boxya on mahdollisuus tulla tapaamaan ennalta sovittuna aikana. Ota tällöin yhteyttä Miian (miia@pelastetaankoirat.com tai 050-5286160) niin sovitaan tarkemmin.

Halutessasi osallistua Boxyn kesäkampanjaan ruoan merkeissä, voit yhteyssivujen kautta ottaa yhteyttä muihin keräyspisteisiin, jolloin ruoat lasketaan tähän keräykseen mukaan. Yllätyskasseja ei valitettavasti ole saatavilla muissa keräyspisteissä.

Täältä Kesäkeräyksen sivulle >>