Elokuun talkootempaus!

Pelastetaan Koirat yhdistys järjestää elokuussa rakennustempauksen talkoohengessä yhteistyötarhallamme Magda´s Angels Place:ssa Romaniassa. Vapaaehtoista talkooporukkaa on lähdössä Suomesta neljä henkilöä, joista projektin vetäjänä toimii rakennusalan ammattilainen. Tarkoituksena on tehdä kahdeksan päivän aikana kaikkia tarvittavia rakennus -ja korjaustöitä tarhalla mahdollisimman paljon sen mukaan miten paljon saamme kerättyä materiaaleja varten lahjoituksia. Projektiin sisältyy mm. aidan pystyttäminen, jotta tarhan ulkoalueita saadaan rajattua. Tämä on äärimmäisen tärkeää mm. eläinten turvallisuuden takaamiseksi, eristämisen ja työskentelyn helpottamiseksi sekä koirien jaloittelun ja virikkeiden järjestämiseksi.

Tämä tilaisuus on ainutlaatuinen, koska paikan päälle on yleensä hyvin vaikeaa saada edes palkallista aputyövoimaa ja Florin joutuu yksin tekemään kaikki tarvittavat rakennustyöt. Toivommekin saavamme projektista irti kaiken mahdollisen hyödyn eläimille. Syksy ja talvi tulevat taas hujauksessa ja mitä aiemmin pääsemme aloittamaan valmistelut sateiden ja kylmien ilmojen varalle, sitä suuremmat mahdollisuudet Angels Place-tarhan eläinväellä on selviytyä tulevista koettelemuksista. Ostamme rakennustarvikkeet itse saapuessamme Giurgiuun ja toimitamme ne tarhalle perille, jonka jälkeen alkaa aidan pystytys.

Tee lahjoitus!

Tulemme raportoimaan kuvien kera reaaliajassa paikan päältä projektin etenemisestä facebook- ja nettisivuillamme. Voit tehdä lahjoituksen tilille joko yleisesti keräykseen viestillä ”TALKOOTEMPAUS” tai kohdistaen lahjoituksesi nimenomaan aitaprojektiin, olemalla ns. ”aitakummi”. Näin voit konkreettisesti olla mukana rakentamassa tarhaa pysyvästi ja antamassa toivoa satojen koirien tulevaisuuteen.

Ryhdy aitakummiksi!

Aidan pystytyksen onnistumiseksi tarvitsemme yhteensä 38 aitakummia ja etsimme teitä vain Facebook-sivumme kautta osoitteessa https://www.facebook.com/pelastetaankoirat. Mikäli haluat aitakummiksi, kommentoi Facebook-sivumme postitukseen joko AITATOLPPA, AITAVERKKO tai PORTTI ja lahjoita allaolevan listan mukaan valitsemasi kohteen mukainen summa Pelastetaan Koirat ry:n lahjoitustilille FI72 1146 3500 3344 19. Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa 2020/2010/3364 ajalle 23.12.2010-23.12.2012 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan ja toimimme täysin vapaaehtoisvoimin sekä lahjoitusvaroin.

Yksi aitatolppa on hinnaltaan 25 euroa ja tarvitsemme niitä projektissa 18 kappaletta

Yksi aitaverkon paneeli (koko 200cm x 200cm) maksaa 33 euroa ja tarvitsemme niitä 16 kappaletta
Portti 1 kappale hinta 200 euroa, joka jaetaan neljän kummin kesken. Porttikummin osuus on siis 50 euroa.
Tempauksesta voi tiedustella lisää Katarinalta puhelimitse:  045 8494 200 tai sähköpostitse: katarina@pelastetaankoirat.com

Kummimittarit

Tolppakummit
Aitapaneelikummit
Porttikummit