Haemme kiireellisesti turvapaikkaa hellyydenkipeälle Goljatille

Hellyydenkipeä Goljat on vailla turvasatamaa. Onko sinulla mahdollisuutta antaa Goljatille kotihoitopaikka tai jotain vielä parempaa – pysyvä, loppuelämän koti?

Goljat2_elo15Haemme Goljatille uutta perhettä, jossa ei olisi pieniä lapsia. Goljat rakastaa isompia lapsia, mutta aivan pienet lapset aiheuttavat sille ahdistusta. Nykyinen perhe ei enää kauan pysty pitämään Goljatia.

Goljat on energinen koira, joka tykkää tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Jos se ei saa riittävästi liikuntaa, siitä tulee levoton. Goljat kävelee hihnassa kauniisti vetämättä, paitsi saadessaan vainun jostain eläimestä. Muiden koirien kanssa se tulee hyvin toimeen, mutta kissaperheeseen emme sitä suosittele. Parasta Goljatille olisi päästä rauhalliseen ympäristöön omakotitaloon. Pieni kaupunkiasunto ei Goljatille sovi.

Goljatilla on nyt ikää n. 6–7 vuotta. Se tuli Suomeen syksyllä 2015. Pojalla oli onni matkassaan. Se eleli tuolloin Bukarestin kaduilla. Paikallinen eläinrakas ihminen piilotteli sitä autossaan rankkureilta, jotta nämä eivät saisi sitä kiinni ja vietyä kunnalliselle koiratarhalle. Tätä kautta tie vei MAP-tarhalle ja Suomeen.

Goljat kaipaa nyt rakkautta ja oman ihmisen. Olisitko juuri sinä Goljatin oma ihminen sen loppuelämän ajan? Tai tiedätkö jonkun joka sitä voisi olla?

Mikäli sinulla on mahdollisuus antaa Goljatille pysyvä koti tai kotihoitopaikka, ota yhteyttä Katarina Valliniin.

Auta meitä auttamaan tätä hellyttävää jättiläistä!

Goljat on n. 60 cm korkea ja painaa n. 30 kg.

[divider scroll_text=””]

13.9.2017

Goljat on saanut kotihoitopaikan, mutta hakee edelleen sitä pysyvää loppuelämän kotia <3

8.10.2017

Goljatin, nykyiseltä kutsumanimeltään Kallen, hoitokodista tuli papan loppuelämän koti <3

 

Goljat4_elo15