Haluatko auttaa tarhan kissoja?

04.03.2004

Tarhalle tulee kissoja useita kymmeniä viikossa, joista osa on jo tullessaan sairaita, osa terveitä. Tarhalla on ruvettu panostamaan kissojen auttamiseen eli terveitä normaaliin elämään sopeutuvia kissoja on alettu siirtämään uusiin tiloihin eristykseen sairaista kissoista, joissa ne saavat oleskella vapaana huoneessa ja rokotetaan. Myös kissojen ruokintaa on kovasti muutettu eli niiden ruokinta pyritään kokonaan hoitamaan kunnon kuiva-ja märkäruoalla, joista tarhalla on huutava pula juuri sen kalliin hinnan vuoksi, johon tarhalla ei yksinkertaisesti ole varaa. Kissoille pyritään myös saamaan ajanvietettä lelujen ja raapimislautojen avulla ja rokotetuille kissoille pyritään hankkimaan huoneeseen raapimispuita.
Jotta kissojen ruokinta ja niiden elintilat saataisiin pysymään olosuhteisiin nähden kunnollisina tarvitsee tarha kaiken mahdollisen avun meiltä, joita nämä eläimet kovasti koskettavat ja ovat vieneet palan sydäntä mukanaan.
Tarhalla olisi kovasti tarvetta märkä-ja kuivaruoalle, kissanhiekalle, hiekka-astioille, raapimislaudoille (myöskin muutama raapimispuu tulisi tarpeeseen huoneeseen, jossa rokotetut kissat viettävät aikaa), leluille ym.

Jos haluat auttaa näitä kissoja, niin otatko yhteyttä Miia Strömbergiin joko mailitse miia@pelastetaankoirat.com tai ma-pe klo 17 jälkeen puhelimitse 050-5286160.