Hyvä Koiruus -tapahtumassa on paljon erilaista ohjelmaa

Hyvä Koiruus 2017Pelastetaan Koirat ry järjestää Hyvä Koiruus -tapahtuman 19.8. nyt jo kolmannen kerran. Tapahtumapaikkana on jo tutuksi tullut Jokimaan ravikeskuksen parkkialue Lahdessa. Huonon sään sattuessa tapahtuma pidetään sisätiloissa.

Match show’n lisäksi ohjelmassa on paljon muutakin hauskaa. Uutuutena tänä vuonna pidetään Koira ja omistaja muistuttavat toisiaan -kilpailu. Perinteiseen tapaan mukana on jännittävä koirien kiihdytyskisa ja vielä jännittävämpi nakinsyöntikilpailu.

Lapsille järjestetään monenlaista ohjelmaa ja puuhaa lasten puuhanurkassa. Mukana on tuttuun tapaan Lapsi ja lelueläin -kehä ja uutuutena järjestetään hauska keppihevoskisa. Keppihevoskisassa voi kisata joko omalla hepalla tai lainata hepan paikanpäältä.

Koulutuskeskus Salpaus esittelee paikanpäällä toimintaansa ja koulutustarjontaansa. Koirahierojaopiskelijat tekevät palpointia sekä liike- ja rakenneanalyyseja. Opiskelijat ottavat työstä vapaaehtoisen mutta pakollisen maksun, jonka Salpaus lahjoittaa lyhentämättömänä Pelastetaan Koirat ry:lle. Salpauksen pisteellä ovat siliteltävinä ja ihasteltavina myös suloiset kanit ja marsut.

Paikan päältä löytyvät myös ihanat miniponit Elsa ja Why Me, joita myös pääsee silittelemään.

Hieman erilaista ihasteltavaa tarjoavat järeät Off Road -autot sekä poliisi Mustan Maijansa kera. Poliisin pisteellä voit otattaa sormenjälkimusteella muistoksi tassun- tai sormenjäljet paperille. Menossa mukana on myös Satu Krigsman KoirakouluHausta, jolta voi kysellä koirankoulutusvinkkejä.

Tapahtumasta löytyy myös yhdistyksen Infopiste, jossa voit käydä jututtamassa yhdistyksen vastuuhenkilöitä. Infopisteessä myydään myös kannatustuotteita, jotka on varustettu yhdistyksen logolla.

Kahvio on avoinna koko tapahtuman ajan.  Arpajaisissa joka toinen arpa voittaa. Kirppikseltä voit tehdä edullisia löytöjä niin itsellesi kuin koiralle. Tarjolla on myös perennan ja ruusun taimia. Niin kahvion, kirppiksen kuin arpajaistenkin tuotto tulee täysimääräisenä kodittomien eläinten hyväksi.

Lisäksi Epäonnistunut tyttö -elämäntyylikauppa myy tapahtumassa nuorten suunnittelijoiden tekemiä vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita. Osa tuotosta lahjoitetaan yhdistyksen hyväksi.

Tapahtumassa käy vain käteinen raha.

Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä löytöeläinten hyväksi.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

TERVETULOA MUKAAN AUTTAMAAN!