Järjestämme hätäapukeräyksen Zarkovican koirille

Hätäapukeräys Zarkovican koirille

Otamme keräykseen vastaan 27.9.2017 asti matkalaukkuihin mahtuvia koirien ensiaputarvikkeita. Tarvikkeet, joista tarhalla on erityisesti tarve, niiden vastaanottajat ja paikkakunnat, joissa lahjoituksia otetaan vastaan, löytyvät alta.

AKUUTEIN TARVE ŽARKOVICAN KOIRATARHALLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ ULKOLOISHÄÄDÖILLE.

Zarkovica4_elo17Jokainen ulkoloishäätöön tarkoitettu tuote on erittäin tervetullut. Žarkovican tarhalla on niin suuri määrä koiria (yli 300), että niiden loishäädätyksiin mikä hyvänsä eläinlääkärin/apteekin hyväksymä tuote tai merkki on iso apu. Suurin ongelma tarhalla on tällä hetkellä punkit. Osa punkkilääkkeistä karkottaa punkit ja estää niiden kiinnittymisen kokonaan, osa tappaa jo kiinnittyneet punkit 12 tunnin kuluessa, eli ennen kuin punkkivälitteiset sairaudet ehtivät tarttua. Jotta saisimme tehokkaasti hillittyä valtavaa punkkiongelmaa suosimme valmisteita, jotka tappavat punkit eivätkä ne vain siirry seuraavaan uhriin. Näitä valmisteita ovat esimerkiksi apteekista ilman reseptiä saatavat EFFIPRO ja PRAC-TIC.

Erittäin toivottu, laajakirjoinen ulkoloishäätö on myös BAYVANTIC-paikallisvaleluliuos. Bayvantic ei ole tehokkain lääke punkkien torjuntaan, mutta se on toivottu siitä syystä, että se toimii ennaltaehkäisevänä karkoitteena sydänmatoa levittäviä hyttysiä ja leishmaniaa levittäviä hietasääskiä vastaan, jotka ovat suhteellisen yleinen kiusa tarhalla.

Suurin osa tarhan koirista on noin 20–25 kiloisia, joten ulkoloishäätö kannattaa valita siihen kokoluokkaan sopivista valmisteista. Toki myös sekä tätä pienemmät että suuremmat annostelukoot ovat tarpeen.

Hyvin toivottuja ovat myös sisäloisten häätöön tarkoitetut valmisteet, esim. VELOXA vet ja DRONTAL COMP FORTE, jotka ovat kerta-annosteisia matolääkkeitä.

NUTRIPLUS-ravintogeeli on aina tärkeä apu heikkokuntoisten ja sairaiden eläinten toipumisen edistämisessä.

Muita pienissä määrin tarvittavia ovat esimerkiksi Otocur vet -korvasuihke, Vetramil-haavanhoitotuotteet ja Betadine-voide.

Kysy myös oman alueesi lahjoitusten vastaanottajalta, mikäli haluat lahjoittaa omalta eläimeltäsi käyttämättä jääneitä eläinten hoitoon tai lääkintään liittyviä tarvikkeita.

Emme tarvitse sääliä, tarvitsemme apua! Auta meitä auttamaan <3

LAHJOITUSTEN VASTAANOTTAJAT JA PAIKKAKUNNAT

Lue lisää tiedotteestamme.