Joulukeräys

Pimeys on jo laskeutunut, mutta tuhansissa ikkunoissa loistavat kynttilät tuntuvat tuovan valoa siihen. Kadulla näkyy vain muutama ihminen kiiruhtamassa kotiinsa, täyden joulupöydän ääreen. Kaikkialla on hiljaista. Sitten jostain kuuluu koirien haukuntaa. Viiltävän kylmässä tuulessa ja vesisateessa näkyy vilahdus pienestä koiralaumasta. Ne etsivät epätoivoisena ruokaa tienvarsikaatopaikalta ja niiden pehmeät turkit ovat vesisateesta likomärät. Pienet pennut näyttävät selvästi palelevan, koska ne ovat hyvin laihoja. Voi kunpa ne saisivat pienet mahansa täyteen!

Joulu on perinteisesti ollut juhla, jolloin vietetään aikaa rakkaiden kanssa ja syödään hyvin. Luultavasti Sinun karvainen kaverisi pääsee osalliseksi joulupöydän herkuista, jonka jälkeen se nukahtaa tyytyväisenä kainaloosi lämpimässä kodissaan. Romaniassa lukuisat eläimet voivat vain haaveilla omasta ihmisestään, hyvästä ruuasta ja turvallisesta kodista. Näille eläimille me voimme yhdessä taata edes sen kaikkein välttämättömimmän – ruuan jouluksi.

Lahjoita joulumieltä, lahjoita jouluksi vatsa täyteen yhdelle tai useammalle eläimelle, yhdessä auttaen saamme kaikki Magda’s Angel Placen eläimet ja kaduilla olevien vakiopaikkojen eläimet ruokittua joulun aikana! Kenties ruokaa riittää myös muille katukoirille, jotka taistelevat joka päivä elämästään ja vatsan täyteen saaminen riippuu paljolti tuurista. Ehkä me pystymme edes joulun aikaan auttamaan siinä.

Voit osallistua Joulukeräykseen tekemällä lahjoituksen yhdistyksen lahjoitustilille Nordeaan FI85 1376 3000 121366. Yhdistyksen tilinhoitomaksujen pienentämiseksi käytäthän viitettä 1122. Huomioithan myös, ettei maksun viesti välity yhdistykselle. Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa 2020/2010/3364 ajalle 23.12.2010-23.12.2012 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan. Pelastetaan Koirat ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin sekä lahjoitusvaroin.

Pelastetaan Koirat ry