Käsitöitä tekemällä voit auttaa Zarkovican koiria

Näin joulun alla voit tukea yhdistyksen toimintaa ja auttaa Zarkovican koiria tekemällä käsitöitä ja lahjoittamalla ne yhdistykselle. Myymme käsitöitä joulumyyjäisissä ja kirpputoreilla. Erityisen suosittuja ovat villasukat ja kämmekkäät. Myös lapaset, myssyt tai vaikkapa patalaput ovat suosittuja myyntituotteita joulumyyjäisissä. Muista käsitöistä esimerkiksi itse tehdyt joulukortit ja joulukoristeet menevät hyvin kaupaksi.

AdoptZarkovica

Otamme vastaan kaikenlaisia joulumyyjäisiin sopivia käsitöitä. Tuotto käsitöiden myynnistä menee lyhentämättömänä yhdistyksen avustustyöhön. Tämänhetkinen avustuskohteemme on Zarkovican koiratarha Kroatiassa. Zarkovicassa on pulaa aivan kaikesta. Tarhalle ei tule vettä tai sähköä. Talvi on tulossa ja tarha sijaitsee Dubrovnikissa kukkulalla, joka on myrskyille alttiina. Osalla yli 300 koirasta ei ole minkäänlaista suojaa, vaan ne joutuvat viettämään yönsä taivasalla. Koirien ainoa tuki ja turva on Sandra, joka on uhrannut elämänsä näiden koirien auttamiseksi. Apuamme tarvitaan siis pikaisesti.

Lahjoittamalla tekemiäsi käsitöitä voit tuoda hieman valoa näiden eläinten elämään. Kiitämme lämpimästi tuestanne yhdistykselle!

Valmiit käsityöt voi toimittaa Marjolle Rajamäelle tai lähettää ne hänelle postitse.

Lisätietoja

Marjo Kukkonen
Puh. 050 3286186
Sposti: marjo@pelastetaankoirat.com

Sukat