Kotia kohti!

Kotia kohti!

Kotia kohti!

Alia_kotia-kohti-15Keräyksemme akuutein avuntarvitsija on tällä hetkellä Alia, pieni, sievä tyttö, joka on samassa asemassa kuin sadun ruma ankanpoikanen. Erilainen kuin muut, vaatimaton, ehkä melko tavallisen näköinen koira, jolle on helppo kääntää selkänsä. Alia ei ole koskaan ennen ollut rakastettu, eikä kukaan ole sitä kaivannut ja Suomeen tultuaan se aika pian karkasikin. Se lähti pois, koska kukaan ei sitä halunnut, eikä se tuntenut paikkaa minne mennä.

Alian karkureissu päättyi onneksi kiinnisaamiseen ja Alia sai aloittaa tutustumisen kotielämään huolehtivassa ja hellässä kotihoitopaikassa. Mutta kaikesta huolenpidosta huolimatta Alialla on vielä monta estettä, ennen kuin sillä on mahdollisuus löytää onnellinen loppuelämä, niin kuin sadun ankanpoikasella. Alia tarvitsee lääkärin tutkimuksia ja hoitoa. Sillä on hammasongelmia, joiden laajuus ei vielä ole tiedossa ilman tarkempia tutkimuksia. Alialla on myös toinen silmä toista isompi ja silmän tilanne pitäisikin päästä tutkimaan erikoislääkärillä. Tyttö myös ontuu toista takajalkaansa – sillä on polven kohdalla jokin vanha trauma, joka myös vaatisi röntgentutkimukset .

Alia ei tiedä olevansa sairas, se leikkii ja touhuaa ja sille maistuu ruoka enemmän kuin hyvin. Hoitopaikka tukee Alian toipumista kaikin tavoin, mutta erikoislääkärien tutkimukset vievät rahaa ja vain niiden avulla pystymme valmistamaan Aliaa kotia kohden. Tulethan mukaan auttamaan ruma ankanpoikasemme joutseneksi.

Halutessasi auttaa Aliaa tai jatkossa muitakin Kotia kohti-projektin koiria voit tehdä rahalahjoituksen Nordean tilillemme FI85 1376 3000 121366 viitenumerolla 1151.

Kiitos!

Kotia kohti -projektin sivulle ->

Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa POL-2014-16546 ajalle 6.2.2015-5.2.2017 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan.