Kuka rakastaisi Pabloa?

Pablo2_tou15

Pablo  toukokuussa 2015

Pikkuinen Pablo pelastettiin kunnalliselta tarhalta vuoden 2015 keväällä muutaman muun pennun kanssa. Pablon tie kulki MAP-tarhan kautta Suomeen tuon kevään aikana. Pablon onni ei kuitenkaan kestänyt ja nyt haemme hänelle kiireellisesti uutta kotia tai kotihoitopaikkaa. Pablo varattiin jo kerran uuteen kotiin, mutta siitä riippumattomista syistä varaus peruuntui. Epäonni tuntuu nyt seuraavan tätä energistä ja iloista koirapoikaa.

Pablo on nyt vajaat 3-vuotias, reipas koirapoika. Se rakastaa pitkiä lenkkejä, koirapuistoja, leikkimistä ja lumessa möyrimistä. Pablo nauttii todella paljon erilaisista aktivointileluista ja leikeistä, joissa on haastetta. Toisin sanoen Pablon kanssa ei aika tule pitkäksi.

Pienet lapset aiheuttavat Pablolle stressiä, mutta toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen. Se osaa olla hienosti yksin kotona, mutta hihnakäytöksessä on harjoiteltavaa.

Energinen ja melko arka Pablo kaipaa siis rauhallista kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia. Kodissa voisi hyvinkin olla mukavia koirakavereita, joiden kanssa voisi leikkiä ja purkaa energiaa.

Lue lisää Pablosta täältä.

Pablo toivoo – me toivomme – että onni vihdoin kääntyisi ja Pablo pääsisi kotiin, jossa se saisi viettää loppuelämänsä rakastettuna perheenjäsenenä – niin myötä- kuin vastamäessäkin <3

Auta meitä toteuttamaan Pablon toive – me emme yksin siihen pysty!

Pablo10_Huh16