Lämpimät kiitokset Rescue-päivän järjestäjille ja tapahtumaan osallistuneille

Rescue-päivää vietettiin 8.10. klo 12-18 Helsingin Suvilahden Kattilahallissa. Tapahtuman tarkoituksena oli tuoda eläinadoptiot tutuksi kaikille lemmikistä haaveileville tai muuten aiheesta kiinnostuneille, sekä kerätä varoja rescue-eläimille. Tapahtuman tuotot menevät lyhentämättömänä mukana olleille järjestöille, joita oli kaikkiaan yli 20. Päivän aikana jaettiin runsaasti tietoa eläinadoptioista. Paikan päällä oli myös eläinlääkäreitä ja koirakouluttajia antamassa vinkkejä rescue-eläimen hankintaa suunnitteleville.

Tapahtumassa oli mahdollisuus seurata Ivana Helsingin uuden malliston maailman ensi-iltaa muotinäytöksessä, jossa Suomen tunnetuimmat eläinten ystävät esittelivät Paola Suhosen suunnittelemaa Animal Rights-mallistoa. Myös rescue-koirat pääsivät lavalle omassa muotinäytöksessään. Esiintymässä olivat Hanna Pakarinen sekä Eva & Manu. Tapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä ja tunnelma oli katossa.

Pelastetaan Koirat ry haluaa lähettää suuret, suuret kiitokset Rescue-päivän järjestäjille, sekä jokaiselle tapahtumaan osallistuneelle! Oli mahtava tapahtuma! Kiitos!