Odotettua ruoka-apua saatiin perille Romaniaan

lahjoitus_loka16

Jumpy tutkii tarkkaan ruokalähetyksen

Juuri, kun ehdimme saada Magdan viestin, että ruoka on aivan lopussa MAP-koiratarhalta, niin lahjoituskuorma Suomesta ennätti perille Romaniaan. Jumpy toimi ruokalähetyksen virallisena tarkastajana ja huikkasi ruokakasan päältä, että täysi vatsa on toiseksi parasta mitä se tietää. Oman kodin löytyminen tietenkin menisi ihan yli kaiken.

MAP:n eläinten ruokkimiseen kuluu viikossa noin 500 kiloa ruokaa. Tämän lisäksi tarvitsemme nykyisin noin 900 kiloa ruokaa kuukausittain (n. 30 kg/vrk), jotta pystyisimme pitämään elossa mm. maanteiden varsille ja pelloille hylätyt laumat. Tarkoituksemme on auttaa myös niitä sterilisoimalla, saamalla mahtumaan yhteistyötarhallemme turvaan ja etsimällä koteja. Osan ruoasta ihana auttajamme, Rouva Lili, keittää kotonaan ja siten herkkävatsaiset saavat paremmin siedettyä keitettyä riisiä ja kanaa ruoakseen.

SYDÄMELLINEN KIITOS LAHJOITTAJILLE, ILMAN TEITÄ EMME SELVIYTYISI <3

Jos pystyt auttamaan ruokintakuluissa, jopa jo yhdellä eurolla saamme autettua yhden koiran selviytymään viikon yli ja siten lähemmäs pelastumista ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Jos voit auttaa yksi eurokin merkitsee!

Rahalahjoituksen ruoka-apua varten voit tehdä Nordean tilillemme FI85 1376 3000 121366.
Lahjoitusta tehtäessä käytä viitenumeroa: 1067.

Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa POL-2014-16546 ajalle 6.2.2015-5.2.2017 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan.