Pelastetaan Koirat ry siirtää lomaansa Varjupaikan koirien kriittisen tilanteen takia

22.06.2005

Pelastetaan Koirat ry siirtää lomaansa Varjupaikan koirien kriittisen tilanteen takia.

Suurin osa Varjupaikassa olevista koirista on MTÜ Loomade Hoiupaikan (TEHO) kiinniottamia. 14 vuorokauden kuluttua ko. koirat ovat siirtyneet Tehon omistukseen. Nämä koirat ovat Laagrin Varjupaikassa hoidossa siitä syystä, etteivät Tehon tilat ole valmistuneet määräaikaan mennessä. Teho ei ole halukas maksamaan pitkään Varjupaikassa olleiden koirien hoidosta ja nämä tullaan nukuttamaan, mikäli uutta omistajaa tai hoitopaikkaa ei löydetä. Tarkkaa määräaikaa ei ole vielä esitetty, mutta mikäli Teho aloittaa ilmoituksensa mukaisesti 1.7. Varaamattomat koirat tullaan todennäköisesti lopettamaan tämän kuun lopussa.

Kaikkia lopetusuhan alla olevia koiria ei ole sivuillamme kotia etsivien joukossa. Pyrimme saamaan potentiaalisten koirien kuvaukset mahdollisimman pian galleriaan. Toiset kotia etsivät koirat löytyvät varjupaikan omilta sivuilta: www.koertevarjupaik.ee. Mikäli jostakin listalla olevasta koirasta ei löydy vielä kuvausta sivuiltamme, voitte ottaa yhteyttä Katarina Valliniin.

OSA KOIRISTA ON HYVIN VAATIVIA, EIKÄ NIITÄ, KUTEN EI MITÄÄN MUUTAKAAN ELÄINTÄ TULE OTTAA SÄÄLISTÄ JA JOLLEI OLE TÄYSIN VARMA KYKYJENSÄ RIITTÄVYYDESTÄ

Tällä hetkellä kriittisimmän lopetusuhan alla olevat koirat:

DOLLY sisebox6 (tällä hetkellä vapaana aitauksessa)
REX maja ees7
KARLO
FREYA
HADES kuut86
KUUT18
MURI välibox19
KLOD kuut23
DZEKI kuut1
VÄLIBOX17
VERUSHKA
NAANA
VAGUN 1-7 koirat
VÄLIBOX3

Koska uusia sairastumisia ei ole ilmennyt 10.6. jälkeen, Varjupaikan karanteenitila päätettiin lopettaa eilen. Pelastetaan Koirat ry ei kuitenkaan anna kauttaan varattuja koiria ennen 1.7. riittävän varoajan varmistamiseksi. Saamme tarhan koirien kolmoisrokotukset loppuun tällä viikolla. Suurin osa koirista on jo rokotettu, mutta arimpien ja hieman kiukkuisempien yksilöiden rokottaminen on kesken.

Vaikka tarhalle otetaan vastaan vierailijoita, Pelastetaan Koirat yhdistys toivoo riskien välttämiseksi koirankatsojien malttavan odottaa 1.7. saakka ennen tuloaan. Mikäli joku kuitenkin on lähdössä ennen tätä tarhalle vierailemaan, suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet ja kengät, sekä desinfiointiainetta. Nämä varusteet ovat toivottuja aina tarhalla vieraillessa tilanteesta riippumatta.