PK järjestää huutokaupan 9.–25.8.

Huutis2017Nyt huutistellaan!

Keskiviikkona 9.8.

alkaa Pelastetaan Koirat ry:n huutis yhdistyksen Facebook-sivuillla. Huutokaupalla pyritään kattamaan erityisesti yhdistyksen Suomessa olevien kotihoitokoirien eläinlääkärikuluja.

Yhdistyksellä on kotihoidossa myös monta sellaista koiraa, jotka eivät vielä näy yhdistyksen sivuilla. Nämä koirat eivät ole vielä adoptio-ohjelmassa. Koirat ovat tulleet Suomeen sosiaalistumaan kotihoitoon kunnes ovat valmiita kodinetsijöiksi. Kuvassa kaksi näistä kotihoitolaisista, joista mm. oikeanpuoleinen ujopiimä Saidi-neiti tarvitsisi hammasremontin. Saidilta pitäisi poistaa joko alakulmahampaat tai vielä parempi olisi tehdä pulpa-amputaatio, jolloin kulmurit säästyisivät. Lisäksi ylämaitokulmuri on jäänyt irtoamatta ja sekin vaatii poiston. Lisäksi hammaskalusto tarvitsisi kuvata mahdollisten muiden poistettavien selvittämiseksi.

Saidi on reipastunut kotihoidossa lyhyessä ajassa ”melkein viittä vaille valmiiksi” adoptio-ohjelmaan, mutta sitä ennen hampaat tulee hoitaa. Hammashoidolla on kiire, sillä riskinä on, että kulmahampaat painavat yläikeniä aiheuttaen lopulta märkäiset, kivuliaat ja vaikeasti hoidettavat fistelit eli märkäontelot.

Olkaa kuulolla sillä ensi viikolla aloitellaan huutelemaan isosti!

Huuda jotain kivaa itsellesi tai lahjaksi ja ole samalla mukana auttamassa näitä kodinhakijoita tai tulevia kodinhakijoita :-)