Cami

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 8/2015″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]​Cami ja Josi löytyivät Bukarestista kadulta Magdan lähdettyä niistä tulleen hätäsoiton perusteella pelastusretkelle.

Tytöt ovat arviolta saman ikäiset ja on mahdollista, että ne ovat sisarukset. Tai ehkä vain kaksi pientä, hylättyä on kohdannut ja lyöttäytynyt yhteen saadakseen turvaa toisistaan.

​Ulkonäöltä ja myös luonteeltaan tytöt ovat erilaisia. Cami on kaksikosta rohkempi. Se on tomera, reipas koiralapsi, joka on välittömästi pyrkimässä vieraankin ihmisen syliin. Tassuaan ojennellen ja kameralle suorastaan keikistellen se koittaa saada ihmisen huomion.

Josi on vähän Camia ujompi. Se hakee tukea Camista ja voisi olla hyvä, että sen tulevassa kodissa olisi reipas koirakaveri opastamassa ja rohkaisemassa tyttöä. Vaikka Josi kaipaa hieman enemmän rohkaisua tutustumiseen se nauttii kuitenkin kovasti silityksistä ja ihmisen lähellä olosta. Rohkaisevassa kodissa tyttö sosiaalistuu varmasti nopeasti lisää.

Cami ja Josi ovat tällä hetkellä arviota viiden kuukauden ikäisiä. Aikuisina niistä kasvanee keskikokoisia, Camista luultavasti vähän isokokoisempi kuin Josista.

Sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020