Nancy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Maaliskuu 2013. Nancy on saapunut uuteen hoitokotiinsa.

Kotihoidossa 19.3.2012. Suloinen Nancy ujosteli pari päivää hoitokotiin tultuaan sängyn alla, mutta reipastui sitten pikavauhtia ja on sopeutunut todella hyvin. Nancy tulee mielellään puskemaan ja pyytämään rapsutuksia ja on muutenkin oikein reipas ja ihana. Nancyn liikkumisessa ei huomaa yhtään että jalkaa olisi operoitu, istuessa pitää sitä vähän sivulla sojollaan suorana. Toisten kissojen kanssa Nancy käyttäytyy nätisti ja on kiinnostunut niiden puuhailusta ja sopisi hyvin kiltin kissan kaveriksi. Itsenäisenä tyttönä pärjäisi tosin varmasti perheen ainokaisenakin lellikkinä. Koiria Nancy ei hoitokodissa ole vielä tavannutkaan. Lasten kanssa tyttönen tulee todennäköisesti hyvin juttuun. Nancy on aika pieniruokainen ja valikoivakin ruoistaan, ruokatarjoiluharjoituksia näin ollen jatketaan. Vessaa Nancy osaa käyttää, tottakai. Nancy odottaa omaa mukavaa kotia pääkaupunkiseudulla.

[divider scroll_text=””]

Aikaisempi kertomus

26.2.2012. Nancy on kaunis ja ystävällinen reilun vuoden ikäinen leikattu, hauskalla naamakuvioinnilla varustettu tyttökissa. Nancy on löydetty Tallinnan Lasnamäeltä talojen edestä vetämässä jalkaa perässään. Lääkärissä todettiin reisiluunmurtuma, joka on Tallinnassa hoidettu leikkauksella. Jalka ei tunnu iloista tyttöä vaivaavan, istuessa pitää sitä vähän hassusti. Nancy on tulossa Suomeen kotihoitoon maaliskuussa.

Lokakuu 2012. Nancy tykkäisi varmasti kodista, jossa olisi kiltti kissakaveri odottamassa, jonka kanssa Nancy voisi puskea päitä yhteen ja joka vaikka tykkäisi pestä tyttöä, koska tuntuu että siitä Nancy tykkää kovasti. Sitten Nancy kyllä aina nukahtaa ja saattaa unohtaa pestä takaisin :) Nancy menee mielellään toisen kissan viereen nukkumaan, jos se vain viereen huolitaan. Nancy on vielä varsin pentumainen leikeissään, leikkikaluksi kelpaa vaikka oma hännänpää paremman puutteessa. Hiljainen kisu muuten, mutta ruoka-aikaan ilmaisee hätänsä ruoan riittävyydestä miukumalla, nirsoilutkin ovat jo aika lailla taakse jäänyttä elämää. Nancy on opetellut sisätiloissa pitämään valjaita ja reippaana tyttönä oppikin niihin nopeasti, mutta ulos asti ei olla vaan ehditty. Leikattu jalka ei tunnu Nancya haittaavan senkään puolesta, että Nancy kiipeää joskus korkealle vaikeisiinkin paikkoihin tutkailemaan maisemia. Yksi hoitopaikan kissoista kiusaa Nancya ja rajoittaa tytön liikkumista asunnossa, Nancyn olisi hyvä jo pian saada se oma koti. Nancy on nähnyt koiran ja kohtaamisesta päätellen sopeutuu varmasti elämään myös koirallisessa kodissa.

Nancy sai oman kodin uudesta hoitokodistaan joulukuussa 2013, johon se oli saapunut maaliskuussa 2013.

[gdl_gallery title=”nancy-2″ width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020