Aadu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]16.2.2011 Aadua kuvaisivat parhaiten adjektiivit reipas, aurinkoinen, kiltti ja hellyydenkipeä. Sisällä poika käyttäytyy esimerkillisesti, ei hauku eikä tuhoa paikkoja. Aadu pärjää hienosti kerrostalossa, rappujen kulkeminenkaan ei ole ongelma. Ulkona Aadu kävelee reippaasti mutta ei vedä mitenkään mahdottomasti. Toisten koirien kanssa kontaktia on ollut toistaiseksi vähän, koska Aadu on suhtautunut hyvin epäluuloisesti nähdessään koiria kauempaa. Koska pojalla on säkäkorkeutta n.70 cm, olemme ulkoilleet kuonopannan kanssa.

Vaikka Aadu on ollut ulkokoirana koko ikänsä, se on tottunut sisätiloissa oleskeluun todella nopeasti. Sohvaperunaksi tästä herrasta ei kuitenkaan ole, sillä pojasta näkee selvästi että se rakastaa ulkoilua ja arvostaa pitkiä lenkkejä.

Ihmisten kanssa Aadu on parhaimmillaan. Ihmisten seura on sille niin mieluista, ettei se tiedä miten päin se olisi huomiota saadessaan. Poika tervehtii innokkaasti kaikkia, eikä millään malttaisi pysyä poissa ihmisten läheisyydestä. Ja koska pojalla on sen verran massaa, vieraiden vastaanottamista rauhallisesti pitää vielä hieman treenata. Aadu reagoi kuitenkin hyvin käskyihin ja kehuihin, eli tavoille opettamisen ei pitäisi olla tehtävä vaikeimmasta päästä. Poika antaa myös käsitellä: vaikka se ei malttaisikaan pysyä paikallaan pitkiä aikoja, kynsien leikkaaminen ja harjaaminen on onnistunut ongelmitta. Malttamattomuus johtunee vain siitä, ettei poika ole tottunut ihmisten vaatimuksiin, juuri esimerkiksi paikallaan pysymiseen käsittelyn aikana. Aadu on kuitenkin lyhyessä ajassa osoittanut hoksaavansa nopeasti ihmisen käskyjen merkitykset ja noudattaa niitä hienosti. Ihmisrakkaampaa otusta saa kyllä hakea! :)

Aadu on kastroitu 11.2.2011.

Aadu sai kodin maaliskuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020