Aapo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2,5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Eräs vanha mummo pelasti yhteensä viisi kissaa kadulta luokseen. Näistä kolme oli narttuja ja kaksi urosta. No niinkuin arvata saattaa tulivat kaikki kolme tyttökissaa tiineiksi ja synnyttivät yhteensä 15 poikasta. Mummo asuu koko tämän katraansa kanssa yksiössä. Nyt mummo on luvannut steriloida tyttökissat kunhan vauvat saavat kodit. Kassiabi on onnistunut löytämään kodit jo osalle pennuista mutta nämä pienokaiset ovat vielä ilman sitä omaa rakastavaa kotia. Kaikki pennut ovat iältään n.2,5kk ja pääsevät rokotuksien puolesta lähtemään omiin koteihin heinäkuun puolen välin paikkeilla.

Aapo on n.2,5kk ikäinen poika ja luonteeltaan vähän höpsö mutta hauska. Eeron tavoin se on kooltaan muita pentuja suurempi ja myöskin vielä hieman tottumaton ihmisen läsnäoloon. Aapo on pentueen ainut harmaavalkokirjava ja myöskin Aapon turkki on tuuhea.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020