Ada (ent. Nirk)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ada on erittäin hurmaava pieni kissaneiti. Katu taustastaan huolimatta on todella sosiaallinen. Ada on todella nopea sopeutumaan, mutta luulen että ei välitä ärhentelevien kissojen seurasta vaan haluaisi omanikäistä leikkiseuraa. Hän pitää leikkimisestä muiden kissojen kanssa ja tulee hakemaan säännöllisesti ihmisiltä rapsutuksia tai huomiota muutenvain.

Adan luonne on erittäin hurmaava. Tutkiessaan paikkoja hän päästää pienen pieniä ”piippauksia” ja ilmoittaa usein missä hän menee. Ada on erittäin harvoin piilossa ja melkein aina näkyy vähintään nenä jostakin. Aina on kumminkin pakko katsella mitä talossa tapahtuu. Ada pystyy myös tasapainottelemaan kahdella tasulla huomattavan pitkiä aikoja ja silloin muistuttaa hieman mangustia. :D Usein huomaan Adan möyrivän jaloissa haluamassa huomiota ja ”moottori” käynnissä. Häntä ei myöskään haittaa sylissä oleminen ! Ada on kokonaisuudessaan hyvin hurmaava ja kaunis kissaneiti, joka pystyy sulattamaan kenen tahansa sydämmet. Myös meidän ! :) Adalla on vielä hieman pentukarvaa ja erittäin kauniit kellertävät silmät !

Adan kanssa ei ole ollut ongelmia laatikollakäynnin kanssa vaikka käytetäänkin puupohjaisia pellettejä. Hän on myös erittäin kasviystävällinen ja kaikki huonekasvimme on saanut olla rauhassa. Ada ei muutenkaan ole tehnyt meillä mitään tuhoja. Kaikki ruoka menee alas, mutta erityisesti kalapohjainen märkäruoka on herkkua ! Ilmeisesti taustasta johtuen ruokaileminen muiden kanssa on hieman jännittynyttä, joten Adan kuppi kannattaa siirtää hieman kauemmaksi ruokailun ajaksi jos on muita kissoja. Aikaa myöten tämäkin jännitys luultavasti jää pois.

Ada on vielä hieman arka eikä välitä riehuvasta seurasta ainakaan vielä. Meidän vauvan kanssa tulee kyllä hyvin toimeen. :) On myös mahdollista testata Ada koirien kanssa jos joku rauhallisen  koiran omistaja on tosimielellä kiinnostunut . Toivomme että Ada saisi jostain pysyvän kodin ja kissoista kiinnostuneen omistajan. :)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020