Ada

Adasta on hyvin vaikeaa kirjoittaa kuvausta, koska ei tekisi mieli kirjoittaa kuin yksi sana. Täydellinen.

Aloitetaan helpoimmasta eli ulkonäöstä. Ada on niin kaunis että jokainen saksanpaimenkoirista ylipäätään pitävä ihminen ei voi kuin huokaista syvään ja toivoa jalkojensa pitävän sen nähdessään :) Ada on tuuhean pitkäkarvainen ja sen katse ja kasvot ovat niin ilmeikkäät ja mykistävän paljon puhuvat että voin melkein kuulla mitä se ajattelee.
Korkeutta Adalla on n.65 cm ja se on hyvin sopusuhtaisen oloinen.

Entäs se luonne sitten?! Ada on Tallinnan tarhan hälinässä eläväksi koiraksi poikkeuksellisen tasapainoinen ja rauhallinen, siis tämän rotuiseksi koiraksi ;) Kyllä Ada vetää aluksi hihnassa, mutta hetken päästä se jo jää odottamaan ja hiljentää pyynnöstä vauhtiaan vilkuillen välillä taakseen kuinka minä pärjäilen siellä perässä. Luonnollisesti Ada rakastaa toimintaa, etenkin älyllistä sellaista ja pallot, kepit ja lumikökkäreet saavat sen keskittymään täysin siihen mitä pyydän sitä tekemään. Puolessa tunnissa Ada istuu ja menee maahan käskystä saaden palkakseen lentävän pallon tms. Adassa on yllin kyllin miellyttämishalua, fiksuutta ja motivaatiota, joita oikein ohjailemalla Adasta voisi tulla mitä vain. Ada ei kuitenkaan ”roiku” ihmisessä, vaan siinä on sopivasti myös itsenäisyyttä ja omaakin tahtoa. Ada on sellainen koira, josta tulee oikeassa kodissa juurikin se Elämän Koira ja Paras Ystävä.

Leikkiaitauksessa ollessamme häkkiverkon toisella puolella oleva räyhäävä narttu sai osakseen muutaman terävän haukahduksen ja murahduksen kunnes Ada keskittyi taas olennaisempiin asioihin, kuten vaikkapa palloon ;) Uroksista Ada tykkäsi ja sellaisen kanssa se voisi jakaa kotinsakin. Ada olisi parhaimmillaan omakotitalossa, muutkin asumismuodot ovat mahdollisia.

Ada etsii kotia, jossa on kokemusta palveluskoirista, ollaan kiinnostuneita kouluttamaan vähintäänkin perusasiat ja ulkoilemaan reippaasti, pystytään tarjoamaan Adalle tarpeeksi virikkeinen ja aktiivinen elämä ja sitoudutaan täysin ja ehdoitta Adaan sen loppuelämäksi.

Ada on valmis matkustamaan uuteen kotiinsa Suomeen 22.12 lähtien.

Ada sai kodin tammikuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020