Adalmiina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Rudolf ja Adalmiina ovat sulhanen ja vaimo. Ne asuttavat samaa häkkiä Võrun tarhalla. Ilmeisesti olin niin lumoutunut tutustuessani tähän kaksikkoon, että olin vallan unohtanut ottaa kunnollisia kuvia! Joten suonette anteeksi, että kuvat ovat niin huonoja, etteivät tee oikeutta lainkaan tälle hurmaavalle pariskunnalle. Koitamme lisätä parempia kuvia myöhemmin…

Tämä pariskunta tuntuu olevan toisiinsa niin syvästi kiintynyt ja rakastunut, että ensisijaisesti niille toivotaan yhteistä kotia. Mutta tunnetusti kovin harva uskaltautuu kahta kissaa kerralla itselleen ottamaan, joten siksi ne voidaan sijoittaa myös erikseen. Rudolfin erikoispiirteisiin kuuluu kolmijalkaisuus. Sen toinen takajalka on amputoitu joskus kauan aikaa sitten eikä kolmijalkaisuus estä Rudolfia elämästä täysipainoista kissan elämää. Adalmiinalla taas on kaunis pitkä turkki, se on oikea kaunokainen komean miehensä rinnalla:)

Adalmiina on ihmistä kohtaan hieman ujompi kuin Rudolf mutta molemmat ovat ystävällisiä ja kilttejä. Rudolf on erityisen sosiaalinen ihmisiä kohtaan mutta koirista se ei pidä lainkaan. Rudolf nauttii kovasti silityksistä ja suomiosta, kuten myös vaimonsa, kun siihen on ensin tehnyt hieman tuttavuutta. Mitään varsinaisia sylikissoja nämä eivät ole, joten viihtyvät myös omissa oloissaan ja nauttivat toistensa seurasta.

21.6.2011 Adalmiinan mies Rudolf on jouduttu nukuttamaan sairauden vuoksi. Adalmiina on hämmentynyt ja selvästi hieman masentunut miehensä menettämisen vuoksi. Tyttö kaipaa paljon huomiota ihmiseltä ja alkaa heti kehräämään kun saa silityksiä. Adalmiina on erittäin kiltti ja äärettömän ihmisrakas. Se myös viihtyy sylissä jonkun verran. Kaunis Adalmiina haluaisi viettää paljon aikaa ihmisen kanssa ja siksi sen kodin saannilla on kiire.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020