Adanna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Adanna löytyi Bukarestin kaduilta, josta korjasimme tytön parempaan talteen MAPin tarhalle.

Adanna saapui Suomeen kotihoitoon 8.8. ja saimmekin jo ensimmäisiä kuulumisia:
Adanna on oikein sympaattinen pieni tyttö joka omaksui kotielämän alkeet oikein sujuvasti. Sohvalla ja sängyllä nukkuminen luonnistuu kuin vanhalta tekijältä. Sisäsiisteyskin on melkein kokonaan hallinnassa. Voisi kuvitella että neiti on joskus ollutkin hetken jonkun kotikoirana, sen verran ujostelematta sisällä kulkee eikä mikään vieroksuta.

Hihnassa kulkemista on vielä kyllä opeteltava, ei oikein jalat tahdo kantaa vaan selälleen kiepsahdetaan ja makoillaan ilman minkäänlaista kiirettä. Toiset koirat pelottavat hiukan alkuun, haukkumista ja murinaa pienestä tytöstä löytyy, mutta pienen tutustumisen jälkeen suvaitsee hyvin kunhan toinen on rauhallinen.

Uudet ihmiset vaativat myös alkuun pienen rauhallisen tutustumisen, mutta pian ollaan sylissä rapsuteltavana. Sylissä ja vieressä, ihmisen lähellä, Adanna viihtyykin parhaiten ja jos jostain syystä ei pääsekään syliin niin antaa hyvin tuiman ja loukkaantuneen katseen lattialta. Sisällä ei montaa askelta pääse ottamaan ilman että tyttö on kantapäillä mukana menossa. Vahtimista äänille löytyy pihalla tarhassa ollessa ja tyttö käyttää ääntänsä varsin avoimesti ja rohkeasti. Kissoihin ja rauhallisiin lapsiin Adanna suhtautuu lempeästi.

Vaikka Adanna on varsin söpö ja sydämensulattaja niin tytöstä löytyy kyllä puhtia ja tarvitsee varman opastuksen tasapainoiseen kotikoiran elämään.

Adanna sai oman kodin syyskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020