Adasha

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Adasha on erittäin iloinen ja energinen tyttö, joka hurmaa positiivisuudellaan. Adashan nykyinen asuinpaikka on Tallinnan tarha mutta tarhaolot eivät ole saaneet Adashan elämäniloa sammumaan. Tyttö nauttii lenkkeilystä koko olemuksellaan ja juoksee leikkiaitauksessa pallon perässä. Adasha tulee tarvitsemaan liikunnallisen kodin, jossa tytön kanssa touhuillaan riittävästi.

Adasha suhtautuu toisiin koiriin ystävällisesti, sukupuoleen katsomatta. Myös ihmisiä tyttö rakastaa ja jakeleekin pusuja runsaasti:) Adasha on nuori tyttö, jossa olisi potentiaalia vaikka minkälaiseksi harrastuskoiraksi. Tyttö etsii kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan Adashan peruskoulutukseen ja jossa osataan suunnata tytön energia sopivalla tavalla. Adasha tulee tarvitsemaan rajoja, jottei nuoren tytön innostus valu yli äyräiden;) Adasha ei ole haukkuherkkä, joten tyttöä voidaan ajatella myös kerrostaloon.

Adashan säkäkorkeus on n.60 cm

Adasha sai kodin kesäkuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020