Adella

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Adella oli yksi pennuista, joita romanialainen mies koetti piilottaa puistossa koirilta ja pahoilta ihmisiltä. Hän ei tiennyt, mistä pennut olivat tulleet, mutta oli hädissään, koska tiesi, mitä niille tulisi tapahtumaan.

Kävi onnekkaasti, sillä Magda ystävineen osui paikalle ja otti pennut mukaansa. Toiset pennuista saivat jo aiemmin kodit, mutta Adella viettää edelleen turvallista ja leppoisaa elämää Magdan talossa.

Se tulee loistavasti toimeen niin ihmisten kuin koirien ja toisten kissojen kanssa. se on jopa toiminut lämpöisenä keinoemona uusille hylättyinä löydetyille pennuille. Adellalla ei olisi mitään hätää asua Magdan luona, mutta se on myös täysin valmis löytämään oman ihanan kotinsa. Ja antamaan tilaa uudelle hylätylle kissapienokaiselle, joka löydetään suruissaan kadulta.

Adella sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020