Adorno

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Adorno on vilkas ja utelias nuori kastroitu kolli, joka haluaa osallistua kaikkeen kodin toimintaan, kuten tiskaamiseen, syömiseen ja silittämiseen. Poika on seurallinen ja tulee mielellään syliin makoilemaan. Bravuurina hän osaa hypätä syliin ja löytää siitä paikan, vaikka olisi kuinka kippurassa, kirja sylissä yms. Kun Adorno on päättänyt päästä syliin, mikään ei häntä pidättele! Poika on hyvin ystävällinen, mutta kynnet eivät vielä ole ihan hallinnassa, joten sylissä saattaa olla hiukan kovakourainen ajoittain. älliä ja oivallusta löytyy, kahvalliset ovat avautuvat rutiinilla, mutta ei onneksi jääkaappi, toistaiseksi! Adorno leikkii mielellään talon muiden kissojen kanssa, mutta ei kyllästy ihmistenkään seurassa, jos leikittäjiä löytyy.

28.7.2010 Terveisiä Adornolta!

Jätkä on todella osoittanut olevansa reipas, tasapainoinen ja fiksu kissamies parhaassa iässä. Vaivatta, ilman minkäänlaisia komplikaatioita se on sujahtanut elämään viiden muun kissan ja kolmen vauhdikkaan koiran kanssa. Adorno ei saa suututettua edes paikan Kollia, joka ei yleensä hyvällä tulokkaita katso. Koirien riehakkaimpia leikkejä Adorno väistyy katsomaan jostain yläilmoista, mutta muuten Adorno ei turhia koiria hätkähdä. Adornoa voisikin nimenomaan kuvailla tasapainoiseksi kissaksi, se on aktiivinen, mutta ei adhd, utelias ja seurallinen, mutta ei rasittavuuteen asti, rohkea, mutta ei dominoiva, hellyydenkipeä sylittelijä, mutta ei lässykkä. Se ikään kuin tietää paikkansa ja tuntee itsensä, mutta ei tee siitä turhan suurta numeroa. Adorno todella osallistuu moneen puuhaan, hampaiden pesu on mm sen mielestä hyvin mielenkiintoista ja jääkaappiin se livahtaisi varmasti jos saisi mahdollisuuden. Adorno viihtyy siellä missä muutkin, se ei ole mikään yksinäinen erakkoluonne. Adorno viihtyisi varmasti monen tyyppisessä kodissa, myös lapsien kanssa uskoisin sen tulevan hyvin juttuun avoimuutensa vuoksi. Adornolle, kuten kissoille harvoin muutenkaan, kuvat eivät tee oikeutta. Adornon harmaa väritys on kauniin ”puhtaan” värinen ja valkoiset sukat täydentävät kokonaisuuden.

Adorno sai uuden kodin elokuussa 2010.

[divider scroll_text=””]

2018: Adorno, kotiperheelle Matti, jouduttiin lopettamaan jouduttuaan auton yliajamaksi.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020