Adrian

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Adrian on kovin ilmeikäs ja energinen nuorimies, jonka elämänasenne tuntuu olevan ”kaikki on mun lempparia”. Sen touhuja kauempaa katsoessa tuntuu, ettei se osaisi missään tilanteissa varmaankaan olla rauhassa, mutta tämä mielipide kyllä muuttuu kun sen häkkiin uskaltautuu menemään. Adrian ottaa ihmiset vastaan erittäin riehakkaasti hyppien vasten ja sinkoillessa sinne tänne, hetken kuluttua sen kuitenkin rauhoittuu ihmisen vierelle nauttimaan silityksistä ja rapsutuksista, poika tykkää kiivetä myös syliin nauttimaan huomiosta. Adrian tykkää leikkiä kovasti myös häkissään olevilla leluilla ja pehmohiiri saakin kovaa kyytiä välillä.

Adrian on häkissään yksin eikä se myöskään näe tarhalla juurikaan muita koiria kuin alueella vapaana liikkuvat vahtikoirat, koska häkki sijaitsee paikassa, jossa sen ja vastapäätä olevien häkkien välissä on tarhan rakennustarvikkeita, joten sen tuntuu olevan hieman stressaantunut tilanteesta kuullessaan vain muiden ääniä ja purkaa stressiä haukkumalla kovasti. En usko pojan haukkuvan normaalioloissa näin paljoa, mutta tulevan kodin on siis hyvä kuitenkin varautua mahdollisesti haukkuvaan poikaan.

Kokoa tällä komistuksella on n.50cm.

Adrian saapui hoitokotiin 30.12.2013.

[divider scroll_text=””]

Kuulumisia hoitokodista 15.1.2014

Tavatessani Adrianin ensimmäistä kertaa tarhalla, olin kuullut, että se on aika hurja ja riehakas poika. Ensivaikutelma olikin tämä, mutta kun hetken olin sen kanssa viettänyt, huomasin, että poika vain odottaa, että ihminen sanoo, mitä pitää tehdä.

Heti tultuaan kotihoitoon Adrian osasi käyttäytyä herrasmiehen tavoin. Hoitopaikassa on monia erilaisia koiria ja Adrian tulee kaikkien kanssa toimeen, niin urosten kuin narttujenkin. Myös kissoihin Adrian suhtautuu kaverillisesti.

Adrian on täysin sisäsiisti, osaa odottaa ruokaa ja on oppinut jo aika hyvin kulkemaan hihnassa. Adrian haukkuu silloin kun on asiaa, esim. jos vesikuppi on tyhjä tai ovelle kolkuttaa joku ja muutkin koirat haukkuvat. Ei siis ainakaan meillä ole räkyttänyt mitään turhaa.

Adrian rakastaa silittelyä ja harjaamista ja hoitotoimenpiteet sujuvat mallikkaasti. Poika on myös ollut koko ajan täysin terve. Se ei myöskään pelkää ihmisiä eikä uusia asioita. Kun tulee uutta vastaan, Adrian vaan seisahtaa ja katsoo ihmistä, että mitäs tästä tuumaat, onko tämä juttu okei.

Upea mukavan kokoinen herrasmies valmiina omaan pysyvään ja rakastavaan kotiin!

Adrian sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020