Aelita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pikkukissat Odd ja Aelita ovat Kittiä-projektin satoa. Sisarusten emo on koko kissapopulaation ainoa suurimmaksi osaksi sisällä elänyt ja näin ollen kesyin kissa, isä taas koko kulmakunnan mahtikolli Charlie, jolla oli kunnia olla myös porukan ensimmäinen kastroitu… Pennut siirtyivät hoitopaikkaan n. 3 vkoa vanhoina, ja ovat ihan normaaleita kissanpentuja, leikkisiä, reippaita ja rohkeita. Sisarusten onneksi äitikisu oli se porukan kesyin, joten pennut ovat emonsa kanssa luovutusikään asti. Pennut osaavat käyttää hiekkalaatikkoa ja jauheliha tuntuu olevan ihan ehdoton suosikkiruoka. Pennut ovat luovutusiässä alkaen 15.8.2010.

Aelitan mielessä on tällä hetkellä kolme asiaa: leikkiminen, syöminen ja nukkuminen, nimenomaan siinä järjestyksessä. Aelita painii ja riehuu miltei koko hereillä olo aikansa, ja syötyään nukahtaa nenä ruokakupissa :) Aelita on kuten veljensä, reipas ja rohkea kissalapsi, ja luonnollisesti syötävän suloinen. Aelita on tottunut toisiin kissoihin, koiriin ja lapsiin. Aelitan tuntien, arvostaisi kovasti tulevassa omassa kodissaan leikkikaveria :)

Aelita sai kodin elokuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020