Vilma (ent. Afina)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Vilman kuulumisia 24.12.2017

Vilma toivottelee Hyvää Joulua! Tänään oli vähän kinkkua ja kalaa…kiva joulu..vein veikan lahjan piiloon..on sitten millä leikkiä..omani pidän kyllä.

Afina_jou17

Vilman (ent. Afina) kuulumisia 17.8.2017

Hei,

Tässä terveiset Afinalta, joka tuli Suomeen 1/16. Nykyisin olen Vilma…äiti mietti hetken ja keksi mulle uuden nimen, tiesin heti kuka olen. Olin pieni ja olen vieläkin vaan 7 kg. Olen tosi nätti ja kiltti.. perheen Lady tai Kuningatar..

Tykkään olla liki ja nukunkin niin liki, että porukoille tulee jo hiki. Minulla on hienot hiukset ja tykkään, kun äiti niitä kampaa. Kynsien leikkuu on jo ihan kivaa sekä hampaiden pesu. Kyllä vähän mietin ensin, että mitä nyt tapahtuu..mutta jees kaikkeen tottuu.

Sain pikkuveljen Romaniasta 12/16.. ollaan samankokoisia mutta tietty ihan eri näköisiä. Se näyttää ihan sussarin ja dobermannin sekotukselta. Hyvin tullaan toimeen, me ollaan nyt me! Meillä ei paljon pysy matot lattialla eikä tyynyt sohvalla…

Ollaan kyllä paljon ulkona, mutta tässä iässä meillä vielä virtaa riittää.

Ihan kivaa, terkkuja!

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 12/2015

Realiteettia Romaniassa: pieni koiratyttö oli heitetty joulun kunniaksi sisarensa kanssa roskalaatikkoon. Tämä julma teko kuvaa hyvin koiran arvoa monelle romanialaiselle. Onneksi toisen roskaksi määrittelemä pentu on eläimiä rakastavan ihmisen kallis aarre ja tällainen kallisarvoinen ihminen sattui pentujen onneksi löytämään Afinan koirasiskonsa kanssa vikisemästä roskiksessa.

Kallisarvoinen, eläimiä rakastava ihminen Mrs C sattui vielä olemaan eläinsuojelija Magda Radun pitkäaikainen luottoystävä ja niinpä pentukoirat pelastettiin odottamaan oman kodin löytymistä Magdan MAP-koirasuojalle.

Afina on pörröinen, suloinen ja reipas pieni koirataimi. Rakkaudella ja opettamisella siitä saa takuulla uskollisen ystävän. Pennut kuitenkin kasvavat suloisesta taaperoisesta isommiksi ja vaativat ulkoiluttamista, taloudellisiakin panostuksia ja muuta sitoutumista. Afinan adoptiota harkitessasi: muistathan että koirasi on sinulle yhtä arvokas ja suloinen kun kohtaat elämässäsi vastoinkäymisiä. Adoptiopäätös on koiralle lupaus loppuelämän kodista.

Afina sai oman kodin tammikuun lopulla 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020