Agnes

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Agnes on peräisin tallinnasta, mustamäen kissayhdyskunnasta. Alueen kissoja yrittää auttaa 80-vuotias vanhaherra, mutta kissojen ruokinta ja hoito käyvät kuitenkin vanhalle herralle ylivoimaiseksi. Tämä vanha Herra on rakentanut itse häkin, jolla on saanut osan kissoista kiinni ja toimittanut nämä kassiabiin.

Löydettäessä Agnesin silmät olivat kärsineet herperviruksesta, joka oli levinnyt paikallisten kissojen keskuudessa. Kissa sai pitkän ja kalliin herpesvastaisen hoidon eläinklinikalla, jossa hoito ja tutkimukset kestivät useita viikkoja. Silmätippoja annettin 6-8 kertaa päivässä sekä  silmät leikattiin. Aivan terveiksi silmiä ei kuitenkaan saatu ja niinpä Agnesin toinen silmä jouduttiin poistamaan. Nyt  haavaumat ovat kadonneet ja lääkärin mukaan kissa näkeekin jotain vaurioituneella silmällään.

Hoitojen aikana Agnes tottui myös ihmisiin. Ei juokse enää karkuun vaan tulee syliin kehräämään. Tulee toimeen myös toisten kissojen kanssa.

Agnes on hyvin näyttävä, pitkäkarvainen, tuuheahäntäinen kissaneito. Iäksi on arvioitu 7-8kk. Agnes on steriloitu sekä rokotettu.

Agnes sai kodin 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020