Aidan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mäx vanha herra on nyt Keravalla, matka oli mennyt hyvin Siskoni mukaan.

Koira ontuu oikeaa etujalkaa joka on tuosta ranteen kohdalta turvonnut. Annoin nyt ensi apuun varmuuden vuoksi Rimadylia ja tämän maanantain aikana käydään Ell.n luona tutkimassa tarkemmin käpälä, kunhan yö vaihtuu ensin päiväksi. Pitäisi nuo limakalvot suusta katsella mutta en ihan vielä 2-3 tunnin tuttavuuden jälkeen viitsi sormiani sinne työntää. No sen sitten Ell samalla ajalla tehnee.

Vanha herra näyttää muuten olevan hyvin luottavainen ihmisiä kohtaan näin alku näkemältä ja mitä meidän tyttöjä tuossa kuuntelin. Myös minuun joka olen samaa sukupuolta kuin Mäx. Laitan noin kuukauden kuluttua sitten enempi tarinaa sinne kodin saaneisiin.

Haluan kiittää Katarina Vallin, puhelimessa sovituista järjestelyistä jotka pitivät niin kuin oli sovittu. Miia Strömberg useamman mailin vaihdosta ja puhelin keskusteluista joita kävimme ja Mäx sai kodin. Kiitos myös näille kahdelle tytölle jotka toivat koiruuden meidän tytöille Tallinnan satamaan, Katarinan järjestämä asia tämäkin. Nimien vaihto oli siinä hässäkässä vain valitettavasti jäänyt vaihtamatta.

On muuten ihmeellinen tilanne kun Mäx nukkuu nyt lattialla aivan sikeästi ja olen kylläkin kaikkien muiden omien koiruuksieni nähnyt vain sängyssä tai sohvalla.

No kyllä minä vielä Mäxin opetan, missä lauman on tapana nukkua.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020